'Végzetes megérzés'. Mit tegyek? Hogyan tegyem túl magam rajta?
Kicsi korom óta vannak megérzéseim, és mikor hallgattam rájuk, mikor nem. Azzal, hogy nem hallgattam rájuk, legtöbbször nem is volt annyira nagy probléma, max annyi, hogy egy kicsit elrontottam a felmérőt, összetalálkoztam az utcán azzal, akit kerülni szerettem volna, meg hasonló kicsit kellemetlen esetek.
Kb 2 éve történt, hogy egy nagyon jó barátom -akire úgy tekintettem, mintha a bátyám lenne- mikor fellépett Messengerre, jött egy olyan megérzésem, hogy 'beszéljek vele, mert lehet, hogy nem lesz rá több alkalmam'. Végül nem írtam neki, mert már felnőtt és eléggé elfoglalt az egyetemmel, meg minden. Aztán egy-két napra rá rossz megérzésem támadt és akkor Ő jutott az eszembe. Mivel nem volt centem, így nem tudtam felhívni, de a rossz megérzés nem tágított. Másnap megkaptam a hírt, hogy hajnalban meghalt egy autóbalesetben. Rettenetes lelkiismeretfurdalást éreztem. Ott volt a megérzésem, hogy esetleg beszéljek vele, hogy legalább búcsúzzak el tőle, és erre nem tettem semmit. Hibásnak érzem magam a haláláért. Tudom, hogy nincs semmi értelme, de ezen nem tudom túltenni magam...
Mindig biztonságban éreztem magam, mert tudtam, hogy ott van mellettem, rá tudok támaszkodni, és ez most hirtelen eltűnt. Elvesztettem a 'bátyámat'...és nagyon hiányzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!