Voltakok már jósnál?
Figyelt kérdés
Miket jósoltak? Be is teljesült?2018. márc. 25. 13:07
1/6 A kérdező kommentje:
Voltatok*
2018. márc. 25. 13:08
2/6 anonim válasza:
Volt egy kéretlen jóslat, ami csak félig teljesült be.
Egy egri cigány asszony mondta, hogy apám meg fogja érni a kilencvenet, de én a harmincat sem. A fele bevált. Nem írom le, melyik.
Úgy egyébként ismerőseim között vannak jósok és boszorkánymesterek. Nekem nem jósolnak semmit, mert nem akarnak lehúzni. Közülük kettő már felhagyott ezzel, mert nehezen viselték, hogy az emberek nem helyén kezelik az ő szolgáltatásukat, hanem komolyan veszik.
A többi sem vállal már mindenkinek jóslást. Az egyiket szó szerint idézem: Az emberek hülyék, s még megöli valamelyik magát egy szavamért.
3/6 anonim válasza:
Egyszer elmentem, de amikor kopogás után kiszólt, hogy "Ki az?", rögtön tudtam, hogy kókler és otthagytam...
4/6 anonim válasza:
NEkem megjósolta hogy másnap június 17 szombat lesz és beszarsz de BEJÖTT!
5/6 anonim válasza:
Volt egy félcigány csajom,aki jósoltatott.Aszerint mi férj és feleség lettünk volna 5 gyerekkel.
Nem jött be hál'istennek.:)
6/6 anonim válasza:
Nem és nem is tervezem. Volt, hogy előre megéreztem ezt-azt, ami aztán be is következett, de az ilyen hivatásos jóslásban nem hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!