Létezik olyan, hogy valaki annyira gondol rám, hogy megérzem?
Tehát nem a tipikus, hogy Én gondolok valakire állandóan,hanem hirtelen a semmiből eszembe jut egy személy a múltból,és utána nem hagy nyugodni.
Aztán megint eltűnik az érzés,majd hónapok után megint eszembe jut a semmiből, minden ok nélkül,és olyan érzésem van,mintha várnék valamire, és a nyugtalanság.
Arra lennék kíváncsi, hogy veletek történt már ilyen?Nekem az a fura, hogy eszemben sincs már az a személy, de rám talál ez az érzés időközönként.
Igen. A párommal pl. rendszeresen ugyanakkor hívjuk egymást telefonon. Azt is megéreztem, amikor balesete volt. Hirtelen nagyon rossz érzésem lett és tudtam, hogy baj van. Csak arra koncentráltam, hogy bírja ki. 4 órával később tudtam beszélni vele csak.
Szóval igen, saját tapasztalat, hogy léteznek megérzések, ha valakivel közeli lelki kapcsolatod is van.
Nem, nincs ilyen.
Max. akkor érezheted ezt meg, ha jól ismered és ott áll előtted.
Persze, simán lehet ilyen. Nálam akkor van, ha baj lesz. Be is szokott igazolódni, ha olyan személy jut eszembe, akivel nem tartom a kapcsolatot. Ilyenkor baljós érzésem is van, és sajnos meg is szokott történni a baj. Befolyásolni nem tudom, próbáltam már figyelmeztetni az illetőt, de hülyének néztek, és végzetét nem kerülhette el.
Ha meg rám gondol valaki, azt is megérzem, azt is, hogy jó szívvel, vagy rossz érzésekkel.
Van, nekem is volt.
Amúgy állítólag ami véletlennek/szerencsének tűnik, az Isten álruhában, tehát az ő akarata, valamiért oka volt, hogy eszedbe jutott az az adott valaki. Egyébként van, aki szerint ennek a kifejezésnek is, hogy konkrétan eszedbe jutott, hogy ilyen ennek az alakja, az is számít, annak is van jelentősége. Mert eszedbe bele jutott, de hogyan mászott oda? Ki inspirált erre, hogy eszedbe jusson, ki emlékeztetett rá? Szóval, hogy bele jut. Konkrétan. Én ezt amúgy nemtom, mennyi a jelentősége; viszont valami ilyen szöveg van pl a Bibliában, hogy Isten mondja, hogy "Egy hajszálad nem eshet le a tudtom nélkül/anélkül, hogy én tudnék róla." És akkor tehát így meg minden, ami történik , Isten jóváhagyásával történik, semmi sem történhet meg, amit Isten nem hagyott jóvá. Szóval valamiért fontos volt, hogy ő neked eszedbe jusson. Lehet, hogy emlékeztetni akar valamire, akár egy vele kapcsolatos eseményt párhuzamba állítani, összefüggésbe hozni egy mostanival, és így a kettő egészet egybe látva levonni valami következtetést, tanulságot, rájönni valami felismerésre. De ha érzel magadban rá késztetést, keresd fel; lehet, hogy segíthetne megválaszolni neked egy-két kérdést. Nem feltétlenül direktben, hogy összedugjátok a fejeteket, és agyaltok, hanem lehet, hogy véletlenül szól el valami olyat, amit hogyha kielemzel , nagy tanulságot hordozhat, és egy apró szava is okozhat, válthat ki, generálhat benned megértést valamivel kapcsolatban. De esetleg csak az is, hogy sokat gondolsz őrá mostanában, lévén, hogy eszedbe jutott. Egyébként nekem tényleg volt már ilyen, hogy megéreztem, hogy valaki rám gondol, két alkalommal is közel egy időben, hogy nagyon biztos voltam benne, hogy rajtam mereng, gondolkodik az illető. És akkor talán nem is gondoltam rá. Lehet, hogy esetleg azt éreztem meg, hogy olyan erősen próbált rámhangolódni , megfejteni engem, tudom a konkrét okát is, hogy mivel kapcsolatban; és biztosra vettem, hogy rajtam gondolkodik. Meg nemtom, valahol olvastam valami "láthatatlan szálakról", amik összekötnek mindannyiunkat, és annyira akart rámkapcsolódni, hogy konkrétan ott érződött a jelenléte, hogy próbál rámhangolódni, rámkapcsolódni, és azért jutott eszembe ő. És tényleg tutira, 100%-ra vettem, hogy rám gondol.
Természetesen van ilyen. Barátnőmmel mindig egyszerre írunk egymásnak. Megérzem mikor hogy van, tudom ha baj van. Azt is meg tudom érezni, hogy mi fáj neki, hogyan. Fiúként pl iszonyat fura volt beleérezni egy menstruaciós fájdalomba.
Sokszor elő fordul az is, hogy fel akarok hívni valakit es pont akkor hív.
Sok éves téma , de azért hozzászólok. Nekem az utóbbi 1-2 évben fejlődött ki ez nagyon.. konkrét személyeket érzem meg , ki az aki éppen rám gondol.
Honnan tudom hogy így van? Természetesen kézzel fogható magyarázat nincs..egyszerűen érzem, mint amikor valaki hozzámér..csak ez mást , ezt fejben érzem. De amikor érzem,h valaki rám gondolt ..akkor 1-2 nap múlva az illető rám ír , hogy miújság.. pont az az illető:) Vagy ha éppen gyakrabban látjuk egymást , akkor odajön beszélgetni hozzám, rám mosolyog, vagy keresi a társaságom…
Én megérzem, hogy ki fog keresni telefonon. Bevillan, és pár perc múlva megjelenik vagy felhív.
Másik, van egy pasi, akivel nagyon tetszünk egymásnak. Bizonyos okok miatt nem jöttünk össze, de volt egy időszak, mikor odáig voltunk egymásért. Egyszerűen megéreztem, amikor rajtam agyalt, utána beszéltünk róla, vagy pl velem álmodott, és én is pont akkor pont vele.
1 hónapja egyáltalán nem is beszéltünk, ritkán jutott eszembe, de tegnap egész nap azt éreztem hogy rám gondol. És mint kiderült, ma tényleg egész nap együtt lettünk volna, tőle kívülálló ok miatt nem sikerült.
Szerintetek miért érzem meg őt ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!