Jósoltatni szeretnék de nem tudom kihez forduljak?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 10:57
21/26 anonim válasza:
A lányom a multévben volt jósnőnél Pesten.Csak ámult-bámult,mikor minden kérdezgetés nélkül elmondta a multját családunkról.Azt mondta nagyon vigyázzak,mert ebben az évben gond lesz a lábammal.Sajnos ez is bejött.Már 4-hete alig tudok menni.Én ott sem voltam.Sajnos nem tudom a nevét a jósnőnek.Én mindég szerettem volna tudni,sőt most is jó lenne tudni a jövőmet,de félek is tőle,ezért bátortalan vagyok elmenni.
22/26 anonim válasza:
Felelet a válaszra: google-be usd hogy ezo...
És azoknak akik kinevetnek,mert egyszeruen mered vállalni magad:IGEN,MINDIG LESZNEK MINDENBEN OLYANOK,AKIK CSAK A PENZT LATJAK,DE VANNAKOLYANOK IS,AKIK VALOBAN TUDNAK. A MASIK DOLOG,AMIBEN NEM HISZEK,VAGY NEM ERDEKEL,AZT NEM PARODIZALOM KI(MASNAK SEM ESNE JOL,HOGY AMIBEN HISZ,AZT MASOK KINEVETIK),ES MEGVALAMI:AZ EMBEREK MAR ANNYIRA BELEFARADTAK MINDENBE, A SOK CSALODASBA,HOGY MAR SZINTE SAJNOS SEMMI JOT NEM LATNAK,ES SAJNOS CSAK ANNAK HISZNEK,AMIT LATNAK IS,PEDIG NEHA A DOLGOK MOGE KELL NEZNI,OLYANOKNAK IS,AMIKET NEM LATUNK!!EN SEM HITTEM BENNE,DE KIPROBALTAM ES MEGGYOZOTT,ES NEM ALTALANOS DOLGOKAT MONDANAK!ENNYI EROVEL HOROSZKOPOT SE OLVASSATOK!
24/26 anonim válasza:
Teljesen mindegy! Értelme úgy sincs.
25/26 SzabóTamás válasza:
Ha mindenféle jóshoz járnak az emberek,akkor biztosan pokolra kerültök.Mert Isten világosan kijelentette,h ne kutassuk a jövőnket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!