Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jósoltatni szeretnék de nem...

Jósoltatni szeretnék de nem tudom kihez forduljak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 10:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
én a kérdésre válaszolva ajánlottam Rózsát, persze lehet h nem minden jön be, amit mond, de pl egy orvos se tudja megmenteni mindenki életét...anyunak ő segített kilábalni egy kapcsolatból, rávilágított a pasi valójára, amit én láttam, ill. anyu is tudott valahol...neki sokat segített....rólam is elmondta h a házasságom romokban, pedig ezt akkor még senki nem tudhatta....de nem hiába ez jutott rólam elsőként az eszébe....tégy belátásod szerint
2010. máj. 31. 12:53
 12/26 anonim ***** válasza:
53%
Az igazi jós tudja előre, hogy gondod van, ezért ő fog téged felkeresni. Csak légy türelmes!
2010. máj. 31. 16:48
 13/26 anonim ***** válasza:
Elmeorvoshoz!
2010. máj. 31. 20:26
 14/26 anonim válasza:
59%

Müller Rózsa csak pénzhajhász..

Egyszer voltam nála 10e ftot fizettem 10 percért és semmit nem tudott mondani sem a multról, sem a jövőről.

Annyi volt hogy megkérdezte mikor születtem és a csillagjegyem jellemzőit mondta el rám kivetitve:)

Nahh tényleg megérte hozzá menni ezért..

2010. jún. 1. 16:40
 15/26 anonim válasza:
65%

Aki nem bír normális válaszokat adni, az ne írjon hülyeségeket. Nyilván ti is elvárjátok a normális választ normális kérdésre.

Sajnálom, nem tudok segíteni:(

2010. jún. 2. 19:36
 16/26 SzabóTamás válasza:
Higy Istenben!
2010. jún. 3. 00:39
 17/26 anonim válasza:

anyunak 15 éves korában jósoltak és azt mondta neki a jósnő,hogy lesz 3 gyereke két fiú akik ikrek és utána egy kislány,és az egyik fiú majdnem meghal!Azt hozzá kell tennem,hogy már több,mint 35 éve házasok és tényleg tesómék ikrek én pedig lány és tesóm hashártya gyulladásban majdnem meghalt,az orvosok 1 %-ot adtak a meggyógyulására!!És mégis él van egy szép családja és most náluk is ikrek lesznek:)

én is elmennék,de az a néni már meghalt,aki anyunak jósolt:(

2010. jún. 4. 07:35
 18/26 anonim válasza:

A jósda előre nem látható okok miatt bizonytalan ideig zárva tart.

:-)

2010. jún. 4. 11:08
 19/26 anonim válasza:
ezo tv Panni,Darabari vagy Kira
2010. jún. 4. 13:10
 20/26 anonim ***** válasza:
mersusz_orakuluma.mlap.hu
2010. jún. 4. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!