Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Merjek jósoltatni magamnak?

Merjek jósoltatni magamnak?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor lehet itt interneten?
2011. júl. 30. 21:35
 1/9 .Anonymus. ***** válasza:
Én a helyedben nem tenném.Pl:ha azt mondják 1 év múlva megfogsz halni,vagy valamelyik szeretted,akkor folyton attól a naptól fogsz rettegni.
2011. júl. 30. 21:54
 2/9 A kérdező kommentje:
őszintén szólva én arra vagyok kíváncsi, hogy jön-e vmikor a nagy szerelem :) :S
2011. júl. 30. 22:03
 3/9 A kérdező kommentje:
amúgy nem tudom, hogy megy ez? mit kell neki mondani? mondjam, hogy mire vagyok kíváncsi, vagy hagyjam, hogy mit mond ő?
2011. júl. 30. 22:04
 4/9 anonim ***** válasza:

neten:

astronet.hu

jósnőnel mitkérdezz?

-én általában,egy 1éves jóslást kérek.

a lényeg:mondd neki amit meg akarsz tudni. sose mondj olyan adatokat,amit ő feltud használni a jóslásban,mert vannak olyanok akik a mondanivalódból,adataidból rakják össze a jóslást,ezáltal:hazudnak...

2011. júl. 30. 22:12
 5/9 .Anonymus. ***** válasza:
Ja úgy...,persze,ha nem keseredsz el nagyon ha nemet mond.
2011. júl. 30. 22:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Merj, úgyse jön be.
2011. aug. 1. 17:10
 7/9 anonim ***** válasza:
neeeeeeeeee b-zdmeg hülye vagy???
2011. aug. 3. 22:48
 8/9 anonim válasza:
Én a tenyér jóslást használom. Sajnos mindíg bejön.
2011. aug. 6. 00:31
 9/9 anonim válasza:

Vagy csak annyira barom vagy, hogy saját magad beteljesíted. -.- XD Komolyan ilyen sok a marha?! Tenyérjóslás: Közismert tény, hogy mondogalódik a "jós", és amikor kimond egy ismerős dolgot, az az ember tenyerén meglátszik (megrándul, izzad, stb jelek) Ebből tudja a svindler, hogy telitalálata van. Innen sző egy mesét, és ha azt mondja, hogy "ma hazafelé karambolt szenved", akkor annyira fog fosni az illető a jövőtől, hogy gyakorlatilag várja az eseményt. És ha nem jön, akkor a türelmetlenség meghozza gyümölcsét. Meg gondolj már bele: Miért jó jósoltatni?! Ha tudod a jövőd előre, garantáltan változtatni fogsz rajta. A nagy jólmegmondó tegyük fel igazat mond. Viszont miután elmondta, MÁR változtatott a jövő folyásán, és megváltoztatta a jövő szálait. Mivel Neked ezt NEM kéne tudnod. De mivel tudod, másképp fogsz reagálni. Ezért hülyeség pl az időutazás is. (mondjuk az a múlt, nem a jövő (bár az is). Példa: Visszamész, megmondod magadnak a lottószámokat, nyersz a lottón, és soha a büdös életbe nem is gondolsz rá, hogy visszamenj megmondani, vagy egyáltalán megcsináld. És mivel nem fogsz gondolni rá, nem mégy vissza, nem mondod el, és nem nyersz. De mivel nem nyertél, ezért később visszamész, hogy elmon.... Szóval láncreakció, és K.O.

Ezért is hülyeség ez a szellemesdi.

Mindent összevetve: ha feleslegesen ki akarsz dobni sok zsozsót az ablakon egy csalónak, akkor menj oszt jósoltass magadnak sokat! Ha viszont nem, akkor VEDD VÉGRE A KEZEDBE AZ ÉLETED!

2011. aug. 25. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!