Hol lehet Szentesen jósoltatni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 12:03
1/7 anonim válasza:
minden csatornán ez megy...ők sem hazudnak jobban....
"melyik lába fáj?
bal?
nem!
akkor a jobb..."
2/7 A kérdező kommentje:
nekem gyakorikérdéseken mindig ilyen gyökerek válaszolnak -.-
2011. máj. 14. 08:37
3/7 anonim válasza:
én azt nem értem, hogy aki nem hisz a jóslásban, miért ír ide egyáltalán? mivel nem ad hasznos választ így. na mindegy.
amúgy szentesen én sem tudok jóst, szóval én sem adok hasznos választ, de ez már nagyon kikívánkozott belőlem. :D
4/7 anonim válasza:
Szentesen nem tudok, de létezik olyan, hogy elküldöd a pénzt és skype-on vagy telefonon vagy ahol szeretnéd lehet jósoltatni. Tudok egy ilyet, ha gondolod meg adom a számát. :)
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat (:
igen szeretném megkapni a telefonszámot (:
előre is kösziii
2011. máj. 20. 19:05
7/7 anonim válasza:
Az Asylum könyvesboltban, a Kossuth utcán a cukrászda fölött szombatonként van egy igen tehetséges jósnő. Én őt ajánlom, mert nekem leesett az állam attól amit tőle hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!