Holnap megyek josoltatni, es ma teli hold van! Ez segit vagy esetleg jelent valamit?
Szia. Szerintem nem jelent/befolyásol semmit, mert akkor szólt volna a jósnő.
A fikázó/okoskodó/kételkedő válaszadók, azért járnak ide, mert érdekli őket a téma :)
Nagyon érdekes egyébként ez a jósolás dolog, nekem ismerősök meséltek róla, de olyan hihetetlen dolgokat, hogy szinte vonzott és kipróbáltam. Annyi volt, hogy bemutatkoztunk egymásnak, és helyet foglaltunk. Kártyát vetett, a tenyerem is megnézte, és először elmondta a múltam, utána jövőbeli dolgokat. A mai napig a hatása alatt vagyok. Évre pontosan elmondta, mikor váltak el szüleim, milyen végzettségeim vannak, a régi párkapcsolataimat, a házasságomat, hogy császárral szültem a fiam stb. Tényleg döbbenetes, hogy ezeket honann tudhatta. A jövőre pedig amit jósolt is bejött, nem egyből "indult be" hanem pár hónappal utána, és aztán jutott eszembe, hogy ezt is meg ezt is mondta a jósnő és megtörtént.
szerintem ez nem befolyásolja, ha gond lenne tényleg másik időpontot javasolt volna:)
én is szeretnék valamikor elmenni, még nem voltam, de érdekelne a dolog...utolsó válaszolótól kérdezem,hogy melyik városban voltál ennél a jósnőnél,akinek bejött,amit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!