Ha valaki elött átsétálsz (keresztezed az utját) jelentheti azt hogy nekik találkozniuk kellett?
Figyelt kérdés
Végül találkoztak, és még azelött történtek ilyen véletlen dolgok2010. máj. 28. 17:05
1/6 anonim válasza:
Kiknek kellett találkozniuk? Neked meg aki előtt átsétálsz? Vagy mi? Bocsi, nem értem :S:S:S
2/6 anonim válasza:
Fogalmam sincs,hogy hány ember előtt sétáltam már át,akivel később is találkoztam! Ez egy elég marhaság.
3/6 anonim válasza:
Elméletileg nincsenek véletlenek, illetve csak azok vannak. Döntsd el te. Szerintem ez nem egy nagy volumenű, meghatározó dolog.
18/L
4/6 anonim válasza:
Gondolják, ha háromszor összefutsz valakivel, abban a sors keze van.
5/6 anonim válasza:
Én a párommal így találkoztam.Sétáltattuk a kutyáinkat, előtte soha nem találkoztunk pedig jó pár éve majd' egy helyen laktunk. És annyira egymásba szerettünk, mint a mesékben...Minden együtt a legjobb...nem tudom ez véletlen-e :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!