Hogy működik az ingázás? Valaki jártas ebben? Tényleg megmozdul? Obszcidián inga jó lehet hozzá? Hogy kezdjek neki?
Figyelt kérdés
2017. aug. 15. 22:05
1/7 anonim válasza:
Igen mozdul anelkul hogy a kezedet mozditanad, sot en erzem is a kezemen ataramlo eneriat es pulzalast.
Viszont nem kaptam meg ingatol olyan dologra valaszt amire a a valaszt en magam mar ne tudtam volna. Ezert azt gondolom hogy valamilyen modon megiscsak mi befolyasoljuk a mozgasat, akar a szemunkkel, vagy a sajat akaratunkkal.
3/7 anonim válasza:
Mi az az "Obszcidián"? Az obszidiánra gondolsz?
Ha igen persze, hogy jó!
Bár titok, de elárulom: jó a régi faszenes vasaló is, csak az súlya miatt nehezebben veszi át kezed mikrorezgéseit.
.
No, nézzed má'!
Válaszoltam erre: "Tényleg megmozdul?"
Igen, megmozdul. Átveszi és felerősítve láthatóvá teszi kezed mikrorezgéseit.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2017. aug. 16. 10:07
5/7 anonim válasza:
A belso tudatalatti valaszat kozvetiti az inga .Akaratodtol fuggetlen mozgasu.Konkret mozgas nemre es igenre.Nekem felem mozdulva jelzi erossen az igent es parhuzamosan a testtel a nemet.Kerdezz olyat egeszseugyi kerdesben pld amit utanna kontrollalni tudsz de pontosan nem ismersz.Meglatod bejon.Sokfelekeppen hasznalhato.Akar aura meresre foldsugarzas meresre..vagy kepet ad neked abrat mire vigyazz mire kell figyelned...:)Ha erdekel jatsz vele ne veszitsdel a kedved sokat segithet.
6/7 samana válasza:
ha jól csinálod akkor az ingát a sima izmok mozgatják, amiket nem a tudatod irányít. Az inga anyaga, formája nem fontos. A lényeg mindíg a tiszta és érthető, kérdezz felelek játék. Ha az utóbbi nincs meg vagy nem tükrözi a valóságot, akkor inkább keress magadnak új hobbit
7/7 Helyes válasz válasza:
Az ingázás egyszerű!Vidék- pest.Minden nap oda vissza.A többit hanyagold.Ha nem akarsz becsavarodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!