Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ingázásban tud. Tok segíteni?

Ingázásban tud. Tok segíteni?

Figyelt kérdés

Először is egy ingát szeretnék venni.Úgy gondoltam eBay-ről rendelek.

Szerintetek ezek közül melyik jó?Vagy honnan tud.nék máshonnan rendelni ha innen nem jó?

[link]

[link]

Aki jobban ért az ingázáshoz az rám tud.na írni privátba?Lenne pár kérdésem.Persze csak hogyha ráér.:)

2016. jún. 15. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem bíznák meg az ingázásban...

A kezed apró remegése is befolyásolja.

Na meg (nálam) folyamatosan "hazudott".

Már csak az a kérdés, hogy az ingát vagy a kezemet vádoljam-e a "hazugsággal".

2016. jún. 15. 21:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát én ki szeretném próbálni mindenképpen.Érdekesnek tartom és érzem hogy lehet ebben az ingázásban valami.:)
2016. jún. 15. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Annyit tudok segíteni, hogy akármilyen ingát is veszel (én úgy tudom), hogy fel kell szentelni.

Ne kérdezd , hogy hogyan sajna még nem vagyok azon a szinten , hogy megtudjam...

Ja, és ne nézz az ingára, miközben kérdezel, mert a gondolataiddal tudod manipulálni.:)

2016. jún. 15. 21:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszönöm a választ!:)
2016. jún. 15. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Ebayről ne rendelj, főleg ilyen olcsót ne, nagy az esélye, hogy nem igazi kristályt kapsz. Ilyeneket egyébként lehet venni, Budapesten több helyen is, de pl rendelni is lehet a neten, megbízható helyről, magyar bolt oldaláról is akár. Drágább lesz, de biztos, hogy igazi. Egyébként ingázáshoz egy akármilyen sima nyaklánc is megteszi, persze a te részedről ad egy kis pluszt a tudat, hogy az adott dolgot direkt erre a célra vetted, és csak erre használod.

Nekem sosem vált be az ingázás, a tudatalatti vagy épp tudatos vágyaimat vetítette ki. Más módszerek egy kezdőnek mindenképpen jobbak. De persze próbáld ki, ha szeretnéd.

2016. jún. 15. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ingát rendelni pénznek kidobása!

Nézz utánna, mi minden használható ingaként!

2016. jún. 15. 22:01
 7/10 A kérdező kommentje:

Hol lehet máshol ingát venni?

Mit lehet még ingaként használni?Utána néztem neten de nem igazán találtam választ.:/

2016. jún. 15. 22:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem az inga számít, hanem hogy mit gondolsz róla!

[link]

2016. jún. 16. 07:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Ingaszentelést, ingahitelesítést vállalok jelképes összegért. Ezt nem érdemes kihagyni, mert anélkül nem működik megbízhatóan! Keress bátran!
2016. jún. 21. 11:52
 10/10 anonim válasza:
Ha erdekel az ongazas bovebben a neren sok anyag van.Nyugodtan vegyel mivel a belso szellem tudatalatti kifejezesere szolgal itt te vagy a donto!de nem a te akaratod oranyitja kozvetlenul.majd meglatod.Akar egy gxuru is jo egy fonalra rogzitve.Sok mindenben segithet neked.
2017. aug. 18. 09:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!