Ingázásban tud. Tok segíteni?
Először is egy ingát szeretnék venni.Úgy gondoltam eBay-ről rendelek.
Szerintetek ezek közül melyik jó?Vagy honnan tud.nék máshonnan rendelni ha innen nem jó?
Aki jobban ért az ingázáshoz az rám tud.na írni privátba?Lenne pár kérdésem.Persze csak hogyha ráér.:)
Én a helyedben nem bíznák meg az ingázásban...
A kezed apró remegése is befolyásolja.
Na meg (nálam) folyamatosan "hazudott".
Már csak az a kérdés, hogy az ingát vagy a kezemet vádoljam-e a "hazugsággal".
Annyit tudok segíteni, hogy akármilyen ingát is veszel (én úgy tudom), hogy fel kell szentelni.
Ne kérdezd , hogy hogyan sajna még nem vagyok azon a szinten , hogy megtudjam...
Ja, és ne nézz az ingára, miközben kérdezel, mert a gondolataiddal tudod manipulálni.:)
Ebayről ne rendelj, főleg ilyen olcsót ne, nagy az esélye, hogy nem igazi kristályt kapsz. Ilyeneket egyébként lehet venni, Budapesten több helyen is, de pl rendelni is lehet a neten, megbízható helyről, magyar bolt oldaláról is akár. Drágább lesz, de biztos, hogy igazi. Egyébként ingázáshoz egy akármilyen sima nyaklánc is megteszi, persze a te részedről ad egy kis pluszt a tudat, hogy az adott dolgot direkt erre a célra vetted, és csak erre használod.
Nekem sosem vált be az ingázás, a tudatalatti vagy épp tudatos vágyaimat vetítette ki. Más módszerek egy kezdőnek mindenképpen jobbak. De persze próbáld ki, ha szeretnéd.
Ingát rendelni pénznek kidobása!
Nézz utánna, mi minden használható ingaként!
Hol lehet máshol ingát venni?
Mit lehet még ingaként használni?Utána néztem neten de nem igazán találtam választ.:/
Nem az inga számít, hanem hogy mit gondolsz róla!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!