Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Nem felel az ingám, többi lent?

Nem felel az ingám, többi lent?

Figyelt kérdés
Vettem egy ingát ma,anyukámnak mindent megválaszolt egyértelműen,viszont nekem semmit,ha tudom is rá a választ hogy igen vagy sem akkor is csak egy helyben lóg. Megmosdattam,szépen beszéltem hozzá..azt hallottam ezek segítenek,de valamiért nem ad választ semmire. Mi a baja,vagy mit tehetnék hogy 'kommunikáljon' velem az inga?

2017. febr. 7. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Kicsit remegtesd a kezed. Csak olyan észrevétlen formán.
2017. febr. 7. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Tárolás meg, hogyha nem fog válaszolni akkor nem csak szépen fogsz reagálni, hanem bántani fogod. (A fenyítésre általában hallgatnak.)
2017. febr. 7. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Öntudatos ingát vettél!

Anyádnak vetted, neki dolgozik, ám mivel az övé, neked nem hajlandó.

Igaza van!

Rájött, hogy azért vetted ajándékként, hogy anyád örüljön, de te használd.

2017. febr. 8. 05:20
 4/6 Zsolti A Mosóból válasza:
Vegyél be egy bélyeget, segiteni fog
2017. febr. 9. 17:12
 5/6 homo ludensz ***** válasza:
Nem kell mást tenned csak összeszokni az ingával. Az inga egy eszköz és hozzáértő kézben sokat elárul annak aki "szót ért" vele. Szívesen segítek de ezt is meg kell tanulni használni mint a biciklizést,mégpedig az alapoktól. Sok sok gyakorlás és kudarcokkal tarkított epizódok után egyre biztosabb a válasz,miközben az apró ingamozgásokat is már értelmezni tudod.
2017. febr. 10. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne használjuk más ingáját.

Amúgy is tistítani kellene, napon feltölteni energiával. Napon kell.

2017. aug. 28. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!