Próbálkoztatok már az ingázással? Mi lett belőle?
Figyelt kérdés
Ma próbáltam meg elsőnek ingázni. Minden kérdésre választ kaptam. Igaz az, hogy 'rám ragadhat' az, akinek felraktam a kérdéseket?
Nektek mennyire vált be?
Mekkora volt az igazság a jóslatokban?
Mit kell pontosan tudnom az ingázásról, ami fontos?
Előre köszönöm a válaszokat!
2017. máj. 10. 12:57
2/8 anonim válasza:
Elég vacak volt. Reggel 5 - kor kellett kelni, suli Budapest másik végén. Két átszállás, busz, metró. Haza megint másfél óra tömegközlekedéssel, éveken át.
3/8 anonim válasza:
"Igaz az, hogy 'rám ragadhat' az, akinek felraktam a kérdéseket?"
Kinek tettél fel kérdéseket?
4/8 anonim válasza:
Nekem nem vált, rájöttem, hogy azt válaszolja mindig amit én szeretnék. Szépen megmutatja az igent, a nemet és ha kérdezek, akkor is mindig egyfelé mozog ha újra megkérdezem, de soha nem válik be.
5/8 anonim válasza:
Egy időben sokat ingáztam a lakóhely és a munkahely között.
A vonat kosza többször rám ragadt, de meg lehetett szabadulni tőle.
7/8 szenes43 válasza:
Tréfával elütni jópofaiságra vall de a sziderikus inga annak a kezében aki méltó helyén kezeli szinte "tudománnyá" válik. Megvannak a szabályai és bizonyos szintig mindenki elsajátíthatja csak érdeklődés és szorgalom kérdése.
8/8 anonim válasza:
Én is így vagyok vele,hogy nem tudok rajta elmenni épp ezért,mert arra mozog amerre akarom.Lehet nem jól használom,csak pénzkidobás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!