Ki volt terhesség előtt egy teljes kivizsgáláson? Miket néztek nektek? Közben már próbálkoztatok a babával? Milyen hamar sikerült a baba?
Minden érdekel ezzel kapcsolatban. :-)))
Mi most áprilisban kezdtük a próbálkozást, jövő hónapban mennék a nőgyógyász-endokrinológushoz, hogy minden rendben van-e.
Én egy babaváró állapotfelmérő csomagot vásároltam meg.
A laborcsomag kifejezetten azokra az értékekre koncentrál, amiknek a tisztázása szükséges a babavállalás előtti időkben.
A vizsgálatsor magában foglalta az általános vizsgálatokat (vérkép, vércukor, máj-és veseműködés, ionok, vas-és zsíranyagcsere), gyulladással (CRP, süllyedés) és véralvadással (prothrombin, APTI) összefüggő méréseket, a pajzsmirigy (TSH) és hormonháztartás vizsgálatát, illetve inzulin rezisztencia esetleges fennállásának kimutatását.
Utána ezzel az eredménnyel elmentem a nődokihoz, ő megnézte van-e teendő, csinált rákszűrést plusz vett le kenetet. Miután ezeknek is megérkezett az eredménye és minden rendben volt elkezdtünk próbálkozni, szerencsére az első hónap sikeres is volt.
Mivel rendszeresen járok fogorvoshoz így oda külön nem mentem el a próbálkozás előtt de a pozitív teszt után 1 hónappal elmentem újra megnézetni a fogaimat meg kértem egy fogkövezést.
Szia!
A teherbeesesem elott voltam pont, mivel allando felfazasaim voltak. Vettek mintat a rakszureshez, szetneztek hogy milyen oda bent a helyzet. Kisse erosebb folyasom volt, de nem veszes. Aztan UH. Minden rendben volt. Ezt kovetoen 2 het multan jott eredmeny, hogy minden ok es utana mar nem is jott meg :-) Erosen hatrahajlo a mehem, mondtak hogy nehezen fogok teherbeesni :-) En azert neztem,hogy a menszes elso napjat koveto 12 es 14 nap probaljunk egyutt lenni (elotte sosem neztem), de mi sokat is voltunk egyutt.
Ha nincsen nagyobb gond, egy kis odafigyelessel szerintem rasegithetsz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!