Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ingazassal lehetseges beszelni...

Ingazassal lehetseges beszelni massal?

Figyelt kérdés

Ma ingaztam, mert rossz kedvem volt, jovovel kapcsolatos kerdesekre voltam kivancsi. Igazabol azt olvastam, hogy az inga azt mutatja amire gondolunk,de en csak felteszem a kerdest es varom a valaszt. Raadasul ellentetes dolgokat mutatott mint amit en szerettem volna.

En hiszek a segitolenyekben,de ezt nem fejtem ki a lenyeg, hogy valaki folyton vigyazz ram es mellette meg valakik folyton segitenek.

Es Ugy ereztem mintha beszelgetnek valakivel lehetseges ez?

Amikor beszeltem vele felvidultam es jo erzes volt,de miutan mar nem kevesbe.

megkerdeztem a nevet, de valami hulyeseg jott ki, aztan mondta hogy rosszul irtam le, elvileg nincs neme ,de aztan bevallotta hogy lany, szerettem volna kideriteni milyen idobeli szemely, de azt mondta nem mondja el a szuleteset, azt mondja nem kedvel, es nem leszunk baratok, es hogy nem tetszik neki a nevem, de azt is mondta, hogy miattam jott ide es hogy maganyos, de nem zavarom. Szeret rajzolni es szereti az ekszereket , szereti a zenet is, de cigizni nem szeret. Azt mondta holnap mar megy, van feladata, de nem koti ide semmi, azt mondta hatarozottan hogy nem akar bantani, viszont akarhanyszor megkerdeztem, hogy rossz vagy jo mindig azt mondta, hogy rossz. :/

2016. okt. 20. 16:23
 1/5 anonim válasza:
Én ugy tudom hogy nem... De en is szoktam ingazni, es en is a jövővel kapcsolatban kérdezek tole
2016. okt. 20. 16:32
 2/5 A kérdező kommentje:
És neked beigazolódott a jövőd?:)
2016. okt. 20. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ilyenkor az ember a SAJÁT nem tudatos tudatrészével társalog
2016. okt. 20. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Más segítőid, őrangyalaid s más ingázás amikor égiektől kérdezel.

Ingázásnál nem te adod választ, akkor nem lenne értelme.

Érdemesebb segítő eszköz nélkül. Kezd el lelkeddel beszélést gyakorolni.

De segítőiddel való kommunikáció is erősen lehetséges csak meg kell alkoss fejedben egy helyet ahol van lehetőségük jönni.

Írj rám részletekért vagy ha lenne kérdésed vagy akármi.

2016. okt. 20. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Látom, nem tudod, hogyan kell ezt az egészet irányítani.Ha egy kulcsos könyvet használnál, erre acélra az is épp így megfelelne, de az egésznek van egy szertartása, mivel ha csak úgy vaktában kérdezősködsz, bárki felveheti veled odaátról a kapcsolatot és nem biztos, hogy igazat fog mondani, pláne kilétét illetően

.Tudni kell megfelelő módon hívni és azután feltétlenül el is küldeni.Persze nem biztos, hogy tényleg el is megy...Amennyiben jó szandékú, a kérdésekre adott válaszok szinte kivétel nélkül 99%-ban igazak!Én is éltem régebben hasonló módszerrel, sokmindent megtudtam, amire másként nem lett volna mód és igen ritkán kaptam téves választ, viszont történtek egyéb nem kívánatos jelenségek, azóta felhagytam vele.Imádkozom, ha valamit szeretnék és várok türelemmel, nem kíváncsiskodom.Ha az érdekem szolgálja, akkor meghallgatják a kívánságom azok, akiknek a jó szándéka valóban kétségtelen.

2016. okt. 20. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!