Létezik hogy egy áprilisban mondott jóslat most teljesül be? Annyira ijesztő.
Március vége április eleje volt mikor megkértem barátnőmet vessen nekem április hónapra hetekre bontva kártyát. Szépen mindent elmondott, amiből semmi nem lett. Akkor is volt páromba voltam szerelmes mint most is, és vele kapcsolatban érdekelt hogy mit mond a kártya.
Az kijött hogy zűrös a kettőnk dolga (most teljesen ez volt az elmúlt hetekben, mert hol nála aludtam mint barát hol nem), munkahely/suli veszekedések ( akkor még nem volt szóban nekem se munka se tanfolyam de mivel ő akkor közfogin dolgozott és tette az érettségit azt hittük ott lesz valami) jön egy nő neki én próbálok túlélni túllépni, egy fiú szeretne nekem udvarolni amit én nem akarok, próbálom elengedni, de nem megy, majd a csajjal összevesznek és a csalódás döbbenti rá hogy szeret és elkezd küzdeni értem. Mi akkor ezt áprilisban néztük és még mondtam is hogy nem jött be... De most minden.... Kettőnk között nagyon zűrös a viszony, bejött hozzám a suliba ahol a csajok elég durván nekiestek mert sajnálnak engem, majd másnap megjelenik a nő szombaton meg szerelmet vallott nekem a legjobb barátja, aki nekem is jó barátom, amit én nagyon nem akarok....... szóval nem tudom mintha minden amit akkor mondtak most jönne befele.... mintha csúszva de most ez menne végbe......
Hát persze!
A világvége-jóslatok beteljesülésére is várni kell!
Jóslat megvalósulása nem megy egyik napról a másikra!
NAgy valószínűséggel a tudatalattid mint parancsot értelmezte ezt a jóslatot, és mindent megtett annak érdekében hogy valóraváltsa. Azt kellene megkérdezned magadtól, hogy ki irányítja az életedet, kinek kell megfelelned az életedben ? Ki az aki dönt az életedben ?
MErsz-e változtatni, ha nem miért ?
Egy jóslat csak az adott események legvalószínűbb végkifejletét mutatja meg, ha nem teszel semmit sem. Ha hajlandó vagy tenni, és válltozni megváltozik körülötted a világ. KEzdj el dolgozni magadon, és ne az áldozat szerepre hajazz, hanem vedd végre kezedbe az életed irányítását, ahol nem mások vagy egy jóslat mondja meg azt hogy milyen életet kell élned hogy megfelelhess nekik...
A lehetséges jövő már a jelenben létezik. Egyes elemei fixek, tehát már a leszületésed előtt létezett, míg más elemi képlékenyebbek, s a mindenkori gondolatainkkal, tetteinkkel alakítjuk. Ebből az energiafolyamból lehet információkhoz jutni bizonyos esetekben.
A kártyából való jóslásnál, megfelelő esetben egy felsőbb erő, például a felsőbb éned sugallatai alapján húzod ki a megfelelő kártyákat (ami megfelel a jelenlegi jövőképednek), s aki veti neked, kiolvassa belőle mindazt. Hogy a te esetedben ez történt-e, nem tudhatom.
Igen létezik olyan, hogy egy adott jóslat kissé eltérő időben következik be. Azonban ez csak akkor állhat fenn a te esetedben, ha hiteles jóslásról beszélhetünk.
Ha nem, akkor tulajdonképpen elképzelhető az is, hogy pusztán ráhibázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!