Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Sose tudok rakeresni az almaimra alomszotarakban, mert nincs benne semmi,amire ratudnek.

Ma azt almodtam, hogy a regi hazunkban kimentem a konyhaba es ereztem valami budoset, akkor vettem eszre, hogy van ott egy serpenyo, amiben letakarva fekudt ket barna szinu kisallatka, amik osszevoltak olelkezve, levoltak izzadva es volt rajtuk valami koszos cucc, es haldokoltak mar, de meg lelegeztek, es elkezdtem kiszedni oket es megtisztogattam es probaltam megmenteni oket. Utana pedig megjelent mogottem egy szellem vagy demon, aki olyasmi volt mint az atokbol a csaj csak kinai es azt mondta, hogy az egesz csaladom elvan atkozva.

Ijesztonek keleltt volna lennie, mert nyomorusagos erzes volt,de megsem ereztem annak.

#ijesztő #démon #alom #haldoklik.
2017. júl. 15. 14:20
 1/4 anonim válasza:

Szóval akkor 2 kis sz@rdarabot találtál egy serpenyőben amit megpróbáltál feléleszteni majd megjelent egy kínai csaj aki azt mondta hogy el vagytok átkozva.

Szerintem történt valami a régi házatokban és ezzel nyugtatott meg a tudatalattid hogy ahol most laktok az már jobb hely

2017. júl. 15. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
:O
2017. júl. 15. 21:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát túlzás, hogy ez jobb hely.

Inkább az volt a jobb.

2017. júl. 16. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
szimbólumokkal van teli, hogyan nem találod meg őket?
2017. júl. 17. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!