Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért lehetnek ilyen álmaim...

Miért lehetnek ilyen álmaim és mit jelenthetnek?

Figyelt kérdés

Ritkán vannak rémálmaim de azok is általában legalább 2-szer egymás után.Még év elején volt 3 rémálmom egymás után,amiben egy sárgás színű ember féle szörny volt.Az első este egy házban voltam amit ez előtt sose láttam.Csak a nappalit és a konyhát láttam ami egybe volt nyitva.Egy zseblámpa volt a kezemben és először a konyhába világítottam.Nem volt ott senki.A nappaliban ültem a földön és magam elé világítottam.(Azt még megjegezném hogy időzítőre van esténként kapcsolva a tv-m ezért még be volt kapcsolva amikor elaludtam és hallottam a háttéren a tv-met)Eléggé hasonlított a helyzet a kedvenc videó játékomhoz ezért megkérdeztem magamtól ,,Mi ez?Five nights at Freddy's 4?:D"Vissza világítottam a konyhába és egy sárgás ember szerű lény állt z asztalnál és egyenesen rám bámult a fekete üreges szemeivel.Aztán egy hang amit máshol is hallottam már (nem embertől se tv-ből) azt mondta ,,Ő mindig figyel".Aztán felébredtem és nem tudtam mozdulni.Gondolkodni tudtam de mozdulni nem kb 2 percig.Következő este a szobámban voltam.A tv-met megint hallottam a háttérben.Az ajtómra néztem és láttam hogy az a lény rám bámul az ajtó mögül.De most egy-egy kis fehéren világító pont volt a szemeiben.Felébredtem és megint nem tudtam mozdulni.A harmadik éjszakán nem láttam semmit.Aztán hirtelen megláttam azt a lényt.egyre közelebb jött.Felébredtem,megint nem tudtam mozdulni.Csak bele akartam törődni és vissza aludni de amikor lecsuktam a szemem megint láttam az a szörnyet.

Mostanában is voltak rémálmaim,de azokban az osztálytársaimat öltem meg.Nem csak annyi volt hogy leszúrtam őket vagy ilyesmi.Vér és belső szervek voltak mindenhol.

Egy másik,talán a legijesztőbb álmom egy romos házban volt.Egy fiatal kb velem egy idős srác sétált felém szürke szemei volta és üres tekintete.Aztán egy kb 5 éves kislány sikítva rohant be a mellettem lévő szobába a fiú elől.A fiú utána sétált és a szobából a kislány és egy másik nő sikolyát hallottam.Beszaladtam de a fiú már jött ki.Én próbáltam kilökdösni a házból aminek az oldalán volt egy lyuk de ahogy közel értem vele a kijárathoz szinte hátra lökött olyan nagy lendülettel indult volna vissza.Nem hagytam magam ezért löktem rajta egyet és kiesett a házból.Ez után vettem észre hogy a második emelete vagyunk.A fiúnak nem lett semmi baj.ráesett egy kocsira aztán elrohant.

A következő ugyan ebben az álomban volt de máshol.Olyan volt mintha egy videót néznék.Három lánytestvér állt egymás mellett.Az egyikük elkezdett furán viselkedni aztán a szemei hirtelen fehérek lettek.A kisebb testvére megijedt én ellökte maga mellől.A lány elesett és az arca mint egy porcelán babának,eltört az arca.Aztán sikításokat hallottam minden bizonnyal a másik két lányé volt.A kamera oldalra mozdult és csak azt láttam hogy valaki felemel egy körfűrészt a kamera felé és aztán mielőtt ketté vágta volna a kamerást a videónak vége lett.

Nem tudom mit jelentenek ezek,horror filmeket nem nézek mert nem tudok végig ülni egy filmet se.

A válaszokat előre is köszönöm

2017. jún. 21. 22:03
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy az álmok után amiben öltem nem tudtam hogy álom volt.Azt hittem megtörtént és csak pár óra múlva realizáltam hogy csak álmodtam.
2017. jún. 21. 22:08
 2/7 anonim válasza:

Ezeket egy démon okozza de én segítek elűzni mert hosszú távon veszélyes lesz.

Menj be a wc be és zárd be magad. Rajzolj egy pentagrammot és ülj rá és egyél meg két sünt utána már normális ember leszel.

2017. jún. 21. 23:43
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 xD Lehet karton sünnel is csinálni?Az igazikat nem tudtam elkapni mert túl gyorsak.
2017. jún. 22. 00:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez semmi. Ezt a fiziológiás jelenséget alvási paralizisnek nevezik ami igen kellemetlen tud lenni. Nem kell vele foglalkozni.
2017. jún. 22. 22:39
 5/7 anonim válasza:
Szerintem (mivel szereted a FNaF-ot) az a sárga lény Sprinter volt.
2017. júl. 8. 17:06
 6/7 anonim válasza:

A legutolsó vagyok

*Springtrap

🐇🐇🐇🐇

2017. júl. 8. 17:07
 7/7 A kérdező kommentje:
#5 és #6 szerintem Chica elveszette a csőrét és a konyhában kereste :,D Vagy lehet hogy tényleg Springtrap és ő meg a füleit vesztette el xD
2017. júl. 8. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!