Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetnek az álmaim?

Mit jelenthetnek az álmaim?

Figyelt kérdés

Van egy fiu akibe szerelmes vagyok de ő nem szeret. Sokszor szoktam vele álmodni. Voltak olyanok régen amikben kettesben voltunk, elszórakoztunk minden jó volt ső egyszer még szerelmet is vallott. De mostanában az álmaimban mindig próbál közeledni felém és én nem tudom hogy miért de eltaszítom, nem foglalkozom vele, kerülöm. Az egyik álmomban beteg is volt, kórházba jutott. Ez mit jelenthet?

14/l

14/f

2016. szept. 6. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg semmit ha szerelmes vagy belé nem csoda hogy vele álmodsz én is voltam már így.Én hiszek abban hogy az álmoknak van jelentésük ennek max annyi hogy szereted szóval vele akarsz lenni
2016. szept. 6. 15:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt nem értem hogy akkor miért kerülöm az álmaimban?
2016. szept. 6. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
1# vagyok nem lehet hogy megsértődtél hogy nem tetszel neki?
2016. szept. 6. 16:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem
2016. szept. 6. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor annak a résznek semmi köze a valósághoz 1# vagyok
2016. szept. 6. 18:10
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi

Igazából lehet hogy azért mert régen gondolkoztam rajta hogy lehet jobb lenne ha békén hagynám őt.

2016. szept. 6. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Az álom a napi agyszemét kiürítése. semmi jelentőségük az ég világon
2016. szept. 6. 21:08
 8/10 anonim válasza:
7/7-es ez picit hülyeség amit mondtál. :) Kijavítanám. Nem minden álomnak van jelentősége, de soknak igen, a te esetedben kérdező, szerintem te nagyon szerelmes vagy belé, nem tudom hogy az arcába vagy a viselkedésébe vagy mindkettőbe, de álmodban azért kerülheted szerintem ,mert a valóságban megpróbáltad őt elfelejteni, azzal hitegeted magad hogy úgy se fog szeretni, de ez csak én szerintem van, 17 éves leszek, nem vagyok álomfejtő, ez csak pusztán az én szánalmas otaku logikám, mellesleg én is fiú vagyok, és én fiúról álmodtam perverzebbeket, még ha van is benne igazság, bár mondjuk én világéletemben az a típus voltam aki egyedül akar megöregedni és meghalni, de valamiért most mégis úgy érzem hogy ez a tervem befuccsolt. :D
2016. szept. 8. 15:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 😉
2016. szept. 8. 15:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezek az álmok azt jelentik, hogy aludtál. :-))

Ne tulajdoníts jelentőséget nekik. A nappal átélt (elképzelt, látott, hallott, olvasott) és fel nem dolgozott történések kivetülései ezek. Nyilván, ha napközben foglalkoztat a fiú, éjjel is róla álmodsz.

2016. szept. 9. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!