Szkeptikusként jóshoz menni?
Figyelt kérdés
Nem hiszek a jóslásban, de ismerősöm mindenáron el akar rángatni. Tegyük fel hogy elmegyek, bejelentkezek. Ha elkezdi mondani hogy milyen lett az érettségim, barátnőm van-e, stb, amik nyilvánosak ( facebookon, Instagramon látja mindenki, aki rá keres a nevemre ), majd közlöm hogy olyat mondjon ami nem nyilvános, amit csak én tudhatok, akkor mi lesz a reakciója? Vagy ha így állok hozzá el se menjek?
A kérdés főként olyanokhoz szól, akik voltak már jósnál.
2017. júl. 12. 18:52
11/12 VTB válasza:
Én egy médiából is jól ismert jóshoz mentem el. Pár hónappal ezelőtt még én is szkeptikus voltam. Viszont amiket hallottam tőle (az nincs fent a közösségi oldalamon, és a teljes nevemet se kérdezte csak a kereszt nevemet) ledöbbentett. 1 óráról volt szó, annyit is fizettem ki neki de több mint 2 órásra húzódott a beszélgetésünk. Én pozitívan éltem meg ezt az egész helyzetet.
12/12 szenes43 válasza:
Nagy valószínűséggel egy jól,tömören megfogalmazott kérdésre én is megadom az igen vagy nem választ. 1 vagy 2 órát is szívesen elbeszélgetek bárkivel ha valami bántja,csak a szócséplést nem szeretem. A jövőbe senki nem lát és az hogy veled mi történt és miért úgy az sem a múlton sem a jövőn nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!