Elmentem egyszer egy jóshoz. Amikor becsengettem, kiszólt, hogy "Ki az? " Szerintetek ez normális dolog?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 21:09
1/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Amikor olvastam én is nagyot néztem. Nem értem egy jós hogyan kérdezheti meg azt hogy "Ki az?". Szerintem menj kórházba csinálj egy gyomormosást nehogy valami következménye legyen.
2/13 A kérdező kommentje:
Persze.
Gondolj bele, hogyha látja a jövőt, akkor eleve tudnia kell, hogy én jövök, és ki vagyok.
Az lenne a természetes, hogy amikor megyek, akkor már nyitva az ajtó, kávé elkészítve, pont úgy ahogyan szeretem.
Nem megkérdezni, hogy "Ki az?". Hiteltelen.
2011. márc. 12. 21:33
3/13 krameri válasza:
rossz jóshoz mentél. utazz el a nabu bolygóra Yodához
4/13 anonim válasza:
am onnan lehet tudni h a jós kamu v igazi h kérdez-e a családod felől (élettárs, gyerek) mert 1 igazinak nem kell mondanod az tudja
5/13 anonim válasza:
Az sem normális dolog,ha valaki elmegy egy jóshoz.
6/13 anonim válasza:
Az sem normális dolog, ha ilyet kérdezünk.
Nehogy már Vágó Istvánék legyenek az etalon!
Az összes többi kulturális hagyomány meg le van ejtve.
Az én jósom sosem kérdezi meg: "Ki az?"
Mindig tudja, hogy én vagyok.
Sőt azt is megjósolta, hogy erre a kérdésedre fogok válaszolni - és ez komoly.
7/13 anonim válasza:
Már vártam hogy mikor kérdezed meg ...
A jós.
8/13 A kérdező kommentje:
Fel is pontoztam az előző két hozzászólást :)))))))))
2011. márc. 14. 16:24
9/13 Tom Benko válasza:
Igen. Ő sem ismeri a jövőt.
10/13 anonim válasza:
Azért kérdezte, hogy ki az, mert ha a neveden szólít, hogy tessék befáradni, akkor össze hugyáltad volna magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!