Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ha valakire akivel rossz a...

Ha valakire akivel rossz a kapcsolatunk és azt a kérdést tettem fel h hogy jobbra fordul e és az ítéletet húztam az mit jelent?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Az elsősorban rajtad múlik, hogy felismerésre jutsz-e, hogy te miben vagy ennek a kialakult helyzetnek az okozója. Mert ugye egy kapcsolathoz két ember kell. Az a lényeg, hogy te megtudj bocsájtani, ebben segít a felismerés. Mert ha magunkat is elismerjük, hogy hibáztunk, akkor a másiktól is jobban elfogadjuk, és hamarabb jön a megbocsájtás.
2017. ápr. 5. 12:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Van az a Bibliai idézet, "hogy ne itélj, hogy ne itéltess", mert ha valakit megitélünk, és magunkat különbnek tartjuk az hibás következtetés. Mert minden azért alakul úgy, ahogy alakul, mert az nekünk szól, hogy elgondolkodjunk mit tettünk, vagy mit nem tettünk, amit megtehettünk volna. Mindig minden nekem szól elsősorban, és soha ne a másikra mutogassak. Mert azzal én nem leszek okosabb, az nm visz előre. Csak a belátás, a felismerés, hogy legközelebb ne kövessem el ugyan azt a hibát. De sajnos elkövetjük, de mindig egy kicsit hamarabb felismerjük.
2017. ápr. 5. 12:46
 3/3 anonim válasza:
Nekem az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy ha az Igazság ilyen környezetben jelenik meg, akkor azt jelenti, hogy az igazság a Te oldaladon áll. Ez csak ilyen kiegészítő információ. :)
2017. ápr. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!