Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mennyire lehet hinni az EZO....

Mennyire lehet hinni az EZO. TV jósainak szerelmi jóslásban?

Figyelt kérdés

Többször kaptam már szerelmi téren negatív jellegű jóslatot, konkrétan egy adott személyt akartam felkeresni, de a jós szerint nemkéne mert már kapcsolatban él :o

Nem telón hívtam őket, ingyen jóslás volt. Ti mennyire hinnétek ebben az egészben? Tapasztalatok? Bocs a témakörért :)

2010. máj. 2. 20:25
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
jólvanna befejeztem :) nyomozgatok a pasi után, remélem tévedett a jós, és nincsen senkije :o ajánlom neki h tévedjen :D
2010. máj. 6. 23:56
 22/29 anonim ***** válasza:
Megmondanád hol jósoltattál emailben? Köszi előre is! Mind a hármat ha lehet:)
2010. máj. 9. 12:53
 23/29 anonim ***** válasza:
olyan, mint a budapest tv.. nagy kamu..
2010. máj. 18. 00:27
 24/29 anonim válasza:
semennyire xd ennyi erővel én is bemehetnékxd
2010. máj. 24. 15:17
 25/29 anonim válasza:

Ha hiszel a jósnak egy lehetőség van:

1.nem jöttök össze

Ha nem hiszel neki viszont kettő:

1.nem jöttök össze

2.összejöttök

Tehát a lehetőség hogy nem jöttök össze mindig megvan,de az hogy összejöttök csak a második lehetőségnél.Vagyis melyik a jobb megoldás?

2010. júl. 5. 17:25
 26/29 anonim válasza:
A jósláss eegy nagy kamu, én nem hiszek benne, nézd meg Tina nevű jósnőt, az igyen jóslását, és abból böven lehet meriteni. Minden kérdezőnek azt irja hogy erre a kérdésre csak a telefonos mellékén tud választ adni. Akkor mire való az igyen jóslás? Én egy alkalommal felhivtam és máris azzal inditott hogy amit most fog mondani azt én ne vegyem 100%-os,nak, akkor minek a jóslás? Csak hogy jól levegyen a sok hazudsággával.
2011. jan. 1. 16:05
 27/29 anonim válasza:

Nem lehet benne hinni!

Sajnos én pénzért felhívtam őket, de semmi nem jött be belőle.

Az a probléma a jóslással, hogy az ember akarva-akaratlanul beteljesíti, amit mond az adott szutyok.

Szerelem , egészség, munka semmi nem volt igaz.

Szilágyi Klári jósnő, magyarkártya-jós, tisztánhalló, lelki tanácsadó, ezo tv, 441-es mellék.

Nem jött be semmi sem.

Az a vicces, ha ugyanazt a kérdést felteszed egy másiknak, mást választ kapsz, szóval ennyit ér az egész.

Kláritól a kedvenc mondatom, elsősorban önmagunkra kell figyelni, ez egy hülyeség.

és a másik embert mindenáron leszarni? mert mindig csak az én lelki állapotomra figyeljek? ez egy butaság.

+ egy ellenséges nőszemély ez a Klári.

Karola (481-es mellék) is becsapott, és megvezetett.

2013. jún. 23. 10:39
 28/29 anonim ***** válasza:
Kb semennyire
2014. ápr. 16. 20:59
 29/29 anonim ***** válasza:
Kerek 0
2017. aug. 2. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!