Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mennyire lehet hinni az EZO....

Mennyire lehet hinni az EZO. TV jósainak szerelmi jóslásban?

Figyelt kérdés

Többször kaptam már szerelmi téren negatív jellegű jóslatot, konkrétan egy adott személyt akartam felkeresni, de a jós szerint nemkéne mert már kapcsolatban él :o

Nem telón hívtam őket, ingyen jóslás volt. Ti mennyire hinnétek ebben az egészben? Tapasztalatok? Bocs a témakörért :)

2010. máj. 2. 20:25
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
100%
Van hát. Az hogy a magadfajtákból élnek meg ezek a semmirekellők.
2010. máj. 3. 05:42
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, keresd fel a pasit. Aztán ha látod hogy tényleg kapcsolatban él, akkor hagyjad. De annak semmi értelme, hogy mert azt mondta neked egy "jós", hogy kapcsolatba él és hagyjad, meg se győződj róla.

Én a helyedben mindenképpen felkeresném. Utána nem tudod majd verni a fejed a falba, hogy emkkora idióta voltál.

2010. máj. 3. 10:04
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

A jós egy csalódástól akart megkímélni, persze jogodba áll meggyőződni személyesen mi az igazság.

A jós a legjobb tudása szerint válaszol.

2010. máj. 3. 11:09
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
a 3 jós közül az egyik lehetett a szomszéd is. de ha már a jósok véleményére hagyatkozol hogy milegyen a kapcsolattal akkor már régen rossz. átverés a betelefonálós. amikor szextelefont hivsz akkor sem szexelnek hanem egy rokkant csaj várja a hivásokat és nyögdécsel a kerekes székéből a pénz töredékéért amit megkap. hivj fel engem majd jósolok valamit. ha fizetsz akk meg pláne jósolok valami jót
2010. máj. 3. 11:22
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
500 ft/perc-ért én is jósolnék nem csak szerelemi téren :S KO az egész.Lepetéztem amikor először láttam ilyen műsorokat a tv-ben.
2010. máj. 3. 14:35
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

lehet jósolni.

viszont amit a tvben csinálnak, érdekes, hogy nem hagyják vonalban a kérdezőt, mert félnek, hogy ellentmond?

egyik nap, pont az egyik médium jósolt, ahol marad vonalban a kérdező, és mondta, hogy hát a másik fiánál is a cigarettát hagyni kéne, mert...

erre mondta a nő, hogy NEEEEM!! a másik nem dohányzott sose..

hát nem tudom, szerintem általános dolgokat mondanak inkább, vagy amit tudják, hogy ráillik egy olyan korú személyre.

amikor pedig kérik a születési dátumot, akkor pedig sima asztrológia.

2010. máj. 3. 21:54
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Nekem Mária nagyon sokat segített, eddig minden úgy volt, ahogy mondta.

24/L

2010. máj. 4. 11:18
 18/29 anonim válasza:
Mind olyan nagy hülyeség...Cak kihúz 3 kártyát azt csá az a jövőd.És azért beszélnek így:"-Ommm a te jövőd-2 perc múlva-a te jövőd..."hogy minél több pénzt leszívjanak.Ajánlom a tarotot.
2010. máj. 4. 17:46
 19/29 A kérdező kommentje:
de én nem pénzért jósoltattam! emailbe :D ott meg nincs semmi hasznuk, hha emailbe válaszolgatnak sztem
2010. máj. 4. 20:29
 20/29 anonim ***** válasza:
Menj. Szurkolunk ;D
2010. máj. 6. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!