Mennyire lehet hinni az EZO. TV jósainak szerelmi jóslásban?
Többször kaptam már szerelmi téren negatív jellegű jóslatot, konkrétan egy adott személyt akartam felkeresni, de a jós szerint nemkéne mert már kapcsolatban él :o
Nem telón hívtam őket, ingyen jóslás volt. Ti mennyire hinnétek ebben az egészben? Tapasztalatok? Bocs a témakörért :)
Te hiszel abban hogy holnap 2 óra 30 perckor egy gyilkos bálna behajol a szobád ablakán elénekli a My Wayt és jó éjszakát kíván??Nah kb ennyire.
Béci
Nem tudom, mennyire valós, amit mondanak:D
De ha esetleg Zoltán jósolna neked, meséld el milyen volt, mert órákat tudok azon az emberen röhögni(:
(Bocsi az OFFért)
kicsit lehangolt engem a jós negatív válasza azzal a bizonyos illetővel kapcsolatba, nem merem felkeresni ezekután mivan hha téleg kapcsban él :S
Második válasz igen jó :D a bálnás cuccba nemhiszek :):P:D
Budapest TV telejósda jobb!!!
De én is szívesen jósolok neked:
Küldj egy sms-t a 1453-es számra ebben a formában: név_jóslás_téma (pl. jutka_jóslás_szerelem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!