Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mit jelent? Raktam ki általáno...

Mit jelent? Raktam ki általános kirakást a hétre, de az értelmezéssel gondban vagyok! Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Ami nem lesz bíró váratlan öröm állandóság. Ami lesz kevés pénz gondolat pap és ami lesz még szerelmes nő örvendezés szerelem.

2016. júl. 19. 10:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves #8-as. A kártya sem más, mint szórakozás, nyilván a kérdező sem eszerint alakítja az életét, hanem lazításként kártyázgat egy kicsit (más kocsmába jár pl. vagy lottót vesz stb) Te ezt nagyon komolyan vetted, és a saját idődet pazarolod rá, hogy hosszú litániát írjál arról, és meggyőzzél másokat, hogy mi a kártya, mi értelme van, miért hülyeség és ki mit csináljon. A kérdés nem ez volt! Lazíts te is menj strandra :-)
2016. júl. 20. 10:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor csak azt bánom, hogy a kérdező okos hozzászólásait nem lehet lepontozni.
2016. aug. 12. 01:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Gyerekek, gyerekek miért kell ez?!? Mindenkinek igaza van! A Kérdezőnek is, mert nem véleményezést kért. Az ellentábornak is, mert végülis szólás szabadság van. Meg az egyetlen válaszolónak is, mert általános "kérdésre" tényleg általános választ lehet adni. Egyébként korrekt választ adott. Munka téren jól meg kell gondolni a döntéseket, mert ha valami nem lesz, hát okos döntések. Sőt! Én azt javasolnám a Kérdezőnek, hogy a héten inkább kerülje a munkájához tározó fontos döntéseket, tegye át a jövőhétre, mert most tuti mellé nyúl. Sőt, menjen el táppénzre, azzal tesz a legjobbat. A szerelem meg... hát igen, kedves Kérdező, a szerelem nem válogat ugyanúgy, mint a halál. Az beüt, nem kérdez, bárhogy szarod is le! Remélem ezzel az elemzéssel a trollok is meg lesznek elégedve. 😜😊
2016. aug. 12. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!