Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért általános vélemény az a...

Miért általános vélemény az a halakról, hogy minden esetben hűtlenek?

Figyelt kérdés
Én eddig egyáltalán nem foglalkoztam a horoszkóppal, de bizonyos embereknél mindig szóba kerülnek a csillagjegyek, és amikor megtudják, hogy halak a párom, a többség elkezd sajnálni, mert személyes tapasztalatból adódóan azt gondolják, hogy képtelenek a hűségre.

2015. jún. 6. 08:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nekem még nem volt halak jegyű párom, de ismerek egy párocskát, ahol az egyik fél (akivel többet találkozom) halak jegyű, és a párja háta mögött flörtölget másokkal.

Egyébként ez nem ilyen egyszerű, mint ahogyan általánosságban sokan elképzelik. Nyilván a személyes tapasztalat is hoz egy idő után előítéletet. Pl. az én tapasztalataim szerint számomra a vízöntő férfiak unalmasak, illetve túlságosan elvontak, nem eléggé aktívak hozzám. Nem szeretnék általánosítani, csak ezt tapasztaltam azok között, akikkel eddig találkoztam.

2015. jún. 6. 08:56
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Nem 12 féle ember van.
2015. jún. 6. 09:41
 3/19 anonim válasza:
100%
Halak vagyok, de sose voltam/lennek hutlen a tarsamhoz. Nem szabad altalanositani
2015. jún. 6. 10:10
 4/19 anonim ***** válasza:
27%
Mit vársz olyan emberekről, akik ilyen baromságok alapján ítélik meg az embertársaikat, mint a horoszkóp? Az ilyet pofán kell vágni rendesen, és megkérdezni, hogy "Na mi van, nem olvastad, hogy a ____ (<-saját jegy, pl rákok) nem bírják ha baromságok alapján sértegetik a partnerüket?"
2015. jún. 6. 11:34
 5/19 A kérdező kommentje:
Engem is csak filozófiai szinten érdekel, hogy vajon mi lehet az, amit félreértenek az emberek. Mert pl. a legjobb barátnőm is halak, és valamiért róla is azt gondolják, hogy mindenkivel flörtöl, pedig ő nem gondolja úgy, hogy azt tenné, sőt többnyire hidegen is hagyják a férfiak.
2015. jún. 6. 11:39
 6/19 A kérdező kommentje:
4-es: Na, ez egy nagyon frappáns válasz. Legközelebb kipróbálom. :D
2015. jún. 6. 11:51
 7/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, aki jártasabb a témában, azok ezt bődületes marhaságnak tartják, úgy ahogy te. Nem 12 féle ember van, ezt csak a kókler bulvár terjeszti. Ugyanakkor a tapasztalatok hajlamosítják az embereket az általánosításra. Pl. aki csak olyan kisebbségiekkel találkozik, akik erőszakosak, lopnak, bűnöznek, az hajlamos az összeset bűnözőnek titulálni. Ez ugyanilyen, csak másra vonatkozólag.
2015. jún. 6. 12:31
 8/19 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van, és baromira zavaró tud lenni, hogy egyesek a horoszkópja miatt ítélik azt az embert, aki a mindenem.
2015. jún. 6. 12:40
 9/19 A kérdező kommentje:
*el
2015. jún. 6. 12:41
 10/19 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Engem szórakoztatnak a sablonos alap horoszkópok, a sajátomat szépen cáfolgatom, ha rossz napom van, keresek olyat, ami felvidít és reményt ad. A részletesek érdekesebbek, ha jobban bele akarok menni kíváncsiságból, de azok nem csak a napjegyből indulnak ki, hanem mindent néznek, ha nem is tudok mindent éppen, 90%-ban akkor is jók.
2015. jún. 6. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!