Miért általános vélemény az a halakról, hogy minden esetben hűtlenek?
Figyelt kérdés
Én eddig egyáltalán nem foglalkoztam a horoszkóppal, de bizonyos embereknél mindig szóba kerülnek a csillagjegyek, és amikor megtudják, hogy halak a párom, a többség elkezd sajnálni, mert személyes tapasztalatból adódóan azt gondolják, hogy képtelenek a hűségre.2015. jún. 6. 08:29
1/19 anonim válasza:
Nekem még nem volt halak jegyű párom, de ismerek egy párocskát, ahol az egyik fél (akivel többet találkozom) halak jegyű, és a párja háta mögött flörtölget másokkal.
Egyébként ez nem ilyen egyszerű, mint ahogyan általánosságban sokan elképzelik. Nyilván a személyes tapasztalat is hoz egy idő után előítéletet. Pl. az én tapasztalataim szerint számomra a vízöntő férfiak unalmasak, illetve túlságosan elvontak, nem eléggé aktívak hozzám. Nem szeretnék általánosítani, csak ezt tapasztaltam azok között, akikkel eddig találkoztam.
3/19 anonim válasza:
Halak vagyok, de sose voltam/lennek hutlen a tarsamhoz. Nem szabad altalanositani
4/19 anonim válasza:
Mit vársz olyan emberekről, akik ilyen baromságok alapján ítélik meg az embertársaikat, mint a horoszkóp? Az ilyet pofán kell vágni rendesen, és megkérdezni, hogy "Na mi van, nem olvastad, hogy a ____ (<-saját jegy, pl rákok) nem bírják ha baromságok alapján sértegetik a partnerüket?"
5/19 A kérdező kommentje:
Engem is csak filozófiai szinten érdekel, hogy vajon mi lehet az, amit félreértenek az emberek. Mert pl. a legjobb barátnőm is halak, és valamiért róla is azt gondolják, hogy mindenkivel flörtöl, pedig ő nem gondolja úgy, hogy azt tenné, sőt többnyire hidegen is hagyják a férfiak.
2015. jún. 6. 11:39
6/19 A kérdező kommentje:
4-es: Na, ez egy nagyon frappáns válasz. Legközelebb kipróbálom. :D
2015. jún. 6. 11:51
7/19 anonim válasza:
Kérdező, aki jártasabb a témában, azok ezt bődületes marhaságnak tartják, úgy ahogy te. Nem 12 féle ember van, ezt csak a kókler bulvár terjeszti. Ugyanakkor a tapasztalatok hajlamosítják az embereket az általánosításra. Pl. aki csak olyan kisebbségiekkel találkozik, akik erőszakosak, lopnak, bűnöznek, az hajlamos az összeset bűnözőnek titulálni. Ez ugyanilyen, csak másra vonatkozólag.
8/19 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van, és baromira zavaró tud lenni, hogy egyesek a horoszkópja miatt ítélik azt az embert, aki a mindenem.
2015. jún. 6. 12:40
9/19 A kérdező kommentje:
*el
2015. jún. 6. 12:41
10/19 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Engem szórakoztatnak a sablonos alap horoszkópok, a sajátomat szépen cáfolgatom, ha rossz napom van, keresek olyat, ami felvidít és reményt ad. A részletesek érdekesebbek, ha jobban bele akarok menni kíváncsiságból, de azok nem csak a napjegyből indulnak ki, hanem mindent néznek, ha nem is tudok mindent éppen, 90%-ban akkor is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!