Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért általános vélemény az a...

Miért általános vélemény az a halakról, hogy minden esetben hűtlenek?

Figyelt kérdés
Én eddig egyáltalán nem foglalkoztam a horoszkóppal, de bizonyos embereknél mindig szóba kerülnek a csillagjegyek, és amikor megtudják, hogy halak a párom, a többség elkezd sajnálni, mert személyes tapasztalatból adódóan azt gondolják, hogy képtelenek a hűségre.

2015. jún. 6. 08:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Próbálok nem foglalkozni vele, de azért zavar is a dolog. Rám sem igaz az általános horoszkóp. Azon én is szoktam kacagni, de én nemrég a részletes jellemzésemet is elolvastam, és én maximum a 40%-ra mondtam azt, hogy igazak, de azokat is amúgy majdnem minden emberre rá lehetne húzni.
2015. jún. 6. 12:53
 12/19 anonim válasza:
Nem horoszkóp függő!És ha eszerint ítélsz meg valakit, akkor sajnallak!
2015. jún. 6. 16:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Minden pasi egyforma, bármilyen jegyben született.
2015. jún. 6. 20:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem foglalkoztatnak a horoszkopok de a volt ferjem megcsalt es halak volt:-))))
2015. jún. 6. 22:30
 15/19 anonim ***** válasza:

A Halaknak van egy olyan oldaluk, mint a Skorpióknak: érzelmileg eléggé jól eladják magukat, s ugyanazokból az érzelmekből kiindulva csesznek ki veled - ezt nőknél és férfiaknál egyaránt tapasztaltam, több környezetben is. Nem hátrálnak meg a legnagyobb átverésektől sem, gátlástalanok sok szempontól. A gátlástalanság a Halak nőre talán a legjellemzőbb.

A kérdésre válaszolva: a Halak pasi igen, gyakran csalja a párját. Az okokat próbáltam megfejteni, de még nem jöttem rá. A Halak elvárja a rendkivüli odaadást érzelmileg és azt, hogy akkor is megértő és odaadó legyél, amikor ő porrá alá a hűtlenségeivel és a szintén gátlástalan, gusztustalan hazugságsorozatával.

2015. jún. 7. 09:25
 16/19 anonim válasza:

Igen, de attol meg letezik olyan hogy moralis ero, ami visszatart attol hogy megcsald a parod. Ja, meg egy kihult parkapcsolat sem art a megcsalashoz. Azt meg kello kreativitassal meg intelligenciaval ki lehet kuszobolni.

Udv Halak / F

2015. jún. 7. 10:43
 17/19 anonim ***** válasza:

A többi bolygó helyzete is számít, különben tényleg csak 12 féle ember létezne. A párom halak és két év alatt nem csalt meg egyszer sem, ő az a fajta, aki szinte éjjel-nappal velem lenne (és velem is van ha teheti). Valószínűleg rájönnék ha csalna. Mondjuk az is számít, ki mit tart megcsalásnak... az, hogy megnéz más lányokat, vagy beszól nekik valamit, számomra még nem megcsalás.

Mondjuk én skorpió vagyok, csak merne megcsalni. (fesztivált csinálnék az tuti :D )

2015. jún. 8. 01:34
 18/19 anonim válasza:

Sose voltam hűtlen.

Egy halak / f

2015. szept. 9. 16:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Tobb halak jegyut ismerek.. csajt..palit... mindegyik a legtobb esetben csalta/csalja a masikat... Meg Noverem is halak jegyu, igaz o mar meghazasodott de elotte barmennyire is volt korrekt a kapcsolataiban neha o is megcsuszott...!:)
2018. dec. 30. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!