Mit jelent? Raktam ki általános kirakást a hétre, de az értelmezéssel gondban vagyok! Valaki segítene?
Bár ő nyersen fejezte ki a lényeget, de úgy látszik nem értetted.
Van egy bizonyos ezotériával kapcsolatos írási- és beszédstílus, amivel hangzatos körmondatokat lehet alkotni (horoszkóp, jóslás nagyon jól tolja). Bárki, BÁRMIT kitalálhat és azt neked ebbe a misztériummal körített szövegkörnyezetbe teheti és te elhiszed, mert jól hangzik. Akkor is ha igaz, akkor is ha nem igaz. Ha nem igaz, te addig csavarod a fejedben a dolgokat míg nem találsz bármilyen kapcsot amivel igazzá próbálod tenni a dolgokat. Ha igaz, akkor csak a véletlen műve, vagy pedig olyan általános dolgokat adnak a szádba, ami biztos hogy az emberek többségével megeshet.
"érzelmek hete lesz" - miután te erre az infóra fókuszálsz, majd jól belemagyarázhatod hogy ez-az az érzelmek miatt történt.
"egyhangú munkahét lesz" - hacsak nem vadvízi evezésekkel, búvárkodással, sok utazással és hasonló tartalmas dolgokkal töltöd a munkaóráidat, bizony az emberek jelentős részének a munkájában semmi izgalmas és extra nem történik, megy a saját egyhangú ritmusában
"a szerelemben lesznek kétségeid" - naná, nehogy valami konkrétot mondjon, mert akkor majd te döntöd el hogy kétséges vagy nem, történt-e valami vagy nem.
Ja és még valami. Nem ítélkezésként, lenézésként írtam, hanem csak hogy észre vedd mennyi értelme ennek. A kártyás jóslás is pont ilyen. Ködösítés és általánosítás, mindenki úgy értelmezi és akarja, és azzal etet meg amivel csak akar, te pedig azt hiszel amit akarsz. Nulla konkrétum, nulla valóság, csak vakhit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!