Ingajóslással kiket/miket lehet bevonzani?
Elkezdtem ezzel foglalkozn. Bemutatkozott nekem egy Eon nevezetű lény, de nem tudom ki lehet. Elméletileg őrződémon
... Valaki?
Kedves utolsó.
Én most kezdte ingázni, biuonyos kérdésekre szeretnék válaszokat kapni. Azt tapasztalom h sokszor téces válasut ad, illetce azt mutatja amit szeretnék látni. Kileng arra is amilyen válaszra gondolok. Tudnál segíteni hogy a válaszai igazak legyenek, mit hogyan kell tennem hogy sikeresen használjam? Köszi
Kedves kérdező! Segítek persze hogy segítek csak ne azzal kezd hogy egy fonálra rákötsz valami,gyűrűt stb. és lelógatod. Jó az mozog ide oda, meg leng de miből gondolod hogy mi az igen vagy a nem válaszai a kérdésedre? Már magát az inga tartását és az alsókar megtámasztását is valahol meg kell tanulni. Utána valami közös "nyelvet" ajánlatos elsajátítani az ingával. Az inga eszköz akárcsak egy ceruza.Te leírsz egy néhány sort és a grafológus mond róla egy litániát. A írás is finom kézmozdulat terméke s az inga mozgás is apró kézrezzenések
látható jelei. A cerkát sem marokra fogod s az ingát sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!