Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ingajóslással kiket/miket...

Ingajóslással kiket/miket lehet bevonzani?

Figyelt kérdés

Elkezdtem ezzel foglalkozn. Bemutatkozott nekem egy Eon nevezetű lény, de nem tudom ki lehet. Elméletileg őrződémon

... Valaki?

2016. ápr. 17. 23:06
 1/6 Ozmium42 ***** válasza:
Semmit.
2016. ápr. 18. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:
az Eon bevonzza a villanyszámlát...
2016. ápr. 18. 00:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a sötét oldalt, ha nem is azonnal, de majd idővel akkora adósságot hoz a fejére, hogy arra minden gatyad ott marad. Hagyd abba azonnal, menj el ördögűzőkhoz, hogy vegyek le rólad a demont, vagy eluralkodik rajtad. És megbolondítva, hogy tárgyakat mozgat... Aminek még kell történnie úgy is lessz, várd ki türelmesen, lehet, hogy a mostani élet feladatod, megtanulni türelmesen várni. Gondolkozz ember! Démonok tudod kik?!
2016. ápr. 18. 06:41
 4/6 homo ludensz ***** válasza:
Jó régóta ingázom és igaz hogy más célra használom az ingát de nekem még soha senki nem mutatkozott be hogy ő Eon vagy akárki is. Kíváncsi vagyok ez nálad hogy realizálódott. Igen téves felfogásod van az ingáról mint eszközről és magáról az inga "tudományáról" is.
2016. ápr. 24. 19:35
 5/6 anonim válasza:

Kedves utolsó.

Én most kezdte ingázni, biuonyos kérdésekre szeretnék válaszokat kapni. Azt tapasztalom h sokszor téces válasut ad, illetce azt mutatja amit szeretnék látni. Kileng arra is amilyen válaszra gondolok. Tudnál segíteni hogy a válaszai igazak legyenek, mit hogyan kell tennem hogy sikeresen használjam? Köszi

2016. nov. 24. 10:37
 6/6 homo ludensz ***** válasza:

Kedves kérdező! Segítek persze hogy segítek csak ne azzal kezd hogy egy fonálra rákötsz valami,gyűrűt stb. és lelógatod. Jó az mozog ide oda, meg leng de miből gondolod hogy mi az igen vagy a nem válaszai a kérdésedre? Már magát az inga tartását és az alsókar megtámasztását is valahol meg kell tanulni. Utána valami közös "nyelvet" ajánlatos elsajátítani az ingával. Az inga eszköz akárcsak egy ceruza.Te leírsz egy néhány sort és a grafológus mond róla egy litániát. A írás is finom kézmozdulat terméke s az inga mozgás is apró kézrezzenések

látható jelei. A cerkát sem marokra fogod s az ingát sem.

2016. nov. 24. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!