Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Gyermekeitek száma és neme...

Gyermekeitek száma és neme ingajóslással. Kipróbálod?

Figyelt kérdés
Arra kérnélek, hogy csináljatok meg egy rövidke tesztet. Annyi az egész, hogy egy tűt kell felfűzni egy cérnára, majd ezt a cérnát (a tű lefelé nézzen) tenyérrel felfelé tartott bal kézen (lazán tartsd) húzogasd párszor a kisujjad felőli csukló-tenyér találkozásánál. Majd óvatosan emeld a csuklód fölé a tűt. (egy pár másodpercig hagyd dolgozni). Ha kör:kislány ha vonal:kisfiú Ha kirajzolódik a vonal/kör utána megint érintsd hozzá a csuklódhoz és húzogasd. Tedd a csuklód fölé. újra tedd a csuklódhoz. így tovább. Ja és időrendi sorrendben van (nak). Ha már nincs tovább, akkor a tű nem fog megmozdulni. Bejött valakinek?
2012. jan. 5. 10:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
én így szültem egy gorillát.
2012. jan. 5. 10:45
 2/13 anonim ***** válasza:

Valamikor én is kipróbáltam. Két gyereket jelzett,egy fiút és egy lányt. Van 2 lányom és egy fiam.

Az egész csak jó játék.

2012. jan. 5. 10:49
 3/13 anonim ***** válasza:

Egy másik hagyomány szerint szélviharban ki kell nyitni az ajtókat és ablakokat a lakásban.

Ha az ablak csapódik be először, akkor fiad lesz, ha az ajtó, akkor lányod.

2012. jan. 5. 11:28
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
Sztem egyszerűbb csak szimplán megkérdezni az ingától h milyen nemű lesz.
2012. jan. 5. 12:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"Sztem egyszerűbb csak szimplán megkérdezni az ingától h milyen nemű lesz."

Az nem inga, amit a kérdező használ, az csak egy tű.

2012. jan. 6. 22:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Inga vagy tű... mindegy. Akár aranygyűrűt is kérdezhettem volna. Mind ugyanazt mutatja. A belső rezgéseket.
2012. jan. 6. 23:17
 7/13 anonim ***** válasza:
a belső rezgést? hát.. nem tudom nekem mit közvetitett,én ingáztam mert szeretnék még gyereket. mindig úgy éreztem lány lesz,és már neveket is válogattam,sőt,biztam benne h hipp-hopp megfogan. aztán kijött h fiú,még pár hónap mire terhes leszek,és olyan név jött ki ami nem is volt a listámban.
2012. jan. 9. 00:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nemrég azért vállaltam be a 3. babát mert fiút mutatott mindkettőnknek. Két lány után nagyon szerettem volna. És mutatott két lányt aztán fiút (de többet is, bár nem lesz több). És bejött. :) Akkor sok embernél kipróbáltam és ki is mutatta minden esetben azt ami van nekik, csupán két embernél volt az egyik tévedés.
2012. jan. 28. 14:26
 9/13 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Én a 2 kisfiam után, most egy kislányt szeretnék. Azt is mutatott. De a doki meg van győződve róla, hogy van valami a lábai közt. :)
2012. jan. 29. 09:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Ma voltam ultrahangon. Egyértelműen megmutatta a doki a kukacát. Szóval a harmadik is kisfiú. :) Kettő bejött, ez az utolsó sajnos, vagy nem sajnos nem. Szívem vágya volt egy kislány (kínai horoszkóp, inga, minden babona azt mutatta). De amikor megláttam hogy rugdos a kis pár centis lábával, már mindegy volt, hogy mi van a lábai között. :)
2012. jan. 31. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!