Gyermekeitek száma és neme ingajóslással. Kipróbálod?
Figyelt kérdés
Arra kérnélek, hogy csináljatok meg egy rövidke tesztet. Annyi az egész, hogy egy tűt kell felfűzni egy cérnára, majd ezt a cérnát (a tű lefelé nézzen) tenyérrel felfelé tartott bal kézen (lazán tartsd) húzogasd párszor a kisujjad felőli csukló-tenyér találkozásánál. Majd óvatosan emeld a csuklód fölé a tűt. (egy pár másodpercig hagyd dolgozni). Ha kör:kislány ha vonal:kisfiú Ha kirajzolódik a vonal/kör utána megint érintsd hozzá a csuklódhoz és húzogasd. Tedd a csuklód fölé. újra tedd a csuklódhoz. így tovább. Ja és időrendi sorrendben van (nak). Ha már nincs tovább, akkor a tű nem fog megmozdulni. Bejött valakinek?2012. jan. 5. 10:24
2/13 anonim válasza:
Valamikor én is kipróbáltam. Két gyereket jelzett,egy fiút és egy lányt. Van 2 lányom és egy fiam.
Az egész csak jó játék.
3/13 anonim válasza:
Egy másik hagyomány szerint szélviharban ki kell nyitni az ajtókat és ablakokat a lakásban.
Ha az ablak csapódik be először, akkor fiad lesz, ha az ajtó, akkor lányod.
4/13 anonim válasza:
Sztem egyszerűbb csak szimplán megkérdezni az ingától h milyen nemű lesz.
5/13 anonim válasza:
"Sztem egyszerűbb csak szimplán megkérdezni az ingától h milyen nemű lesz."
Az nem inga, amit a kérdező használ, az csak egy tű.
6/13 A kérdező kommentje:
Inga vagy tű... mindegy. Akár aranygyűrűt is kérdezhettem volna. Mind ugyanazt mutatja. A belső rezgéseket.
2012. jan. 6. 23:17
7/13 anonim válasza:
a belső rezgést? hát.. nem tudom nekem mit közvetitett,én ingáztam mert szeretnék még gyereket. mindig úgy éreztem lány lesz,és már neveket is válogattam,sőt,biztam benne h hipp-hopp megfogan. aztán kijött h fiú,még pár hónap mire terhes leszek,és olyan név jött ki ami nem is volt a listámban.
8/13 anonim válasza:
Én nemrég azért vállaltam be a 3. babát mert fiút mutatott mindkettőnknek. Két lány után nagyon szerettem volna. És mutatott két lányt aztán fiút (de többet is, bár nem lesz több). És bejött. :) Akkor sok embernél kipróbáltam és ki is mutatta minden esetben azt ami van nekik, csupán két embernél volt az egyik tévedés.
9/13 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Én a 2 kisfiam után, most egy kislányt szeretnék. Azt is mutatott. De a doki meg van győződve róla, hogy van valami a lábai közt. :)
2012. jan. 29. 09:32
10/13 A kérdező kommentje:
Ma voltam ultrahangon. Egyértelműen megmutatta a doki a kukacát. Szóval a harmadik is kisfiú. :) Kettő bejött, ez az utolsó sajnos, vagy nem sajnos nem. Szívem vágya volt egy kislány (kínai horoszkóp, inga, minden babona azt mutatta). De amikor megláttam hogy rugdos a kis pár centis lábával, már mindegy volt, hogy mi van a lábai között. :)
2012. jan. 31. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!