Mennyire tévedhet egy szellem?
Figyelt kérdés
Kérdeztem egy szellemet dolgokról, de eddig semmi nem vált be amit "mondott". Ennyi kérdésben tévedett volna? Azt mondták másoknak nem volt ilyen nagy arányú tévedés2016. márc. 14. 14:31
11/19 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy másnak helyes információt adott ezelőtt?
12/19 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy kérdeztem ezektől az emberektől, hogy teljesültek-e azok amiket mondott, és nekik mindegyik úgy történt..
2016. márc. 16. 17:36
13/19 anonim válasza:
Tehát ezt a szellemet már többen is megidézték, nem csak te?
Hogyan bizonyosodtál meg róla, hogy ugyanaz a szellem, mint akit már mások is megidéztek?
14/19 homo ludensz válasza:
Van betűtáblám(Qui) is de kedvencem az írózsámoly. Három lábából egy ceruzát rejt magában. Nem tudom te hogyan idéztél és miként "mondott" a sikeres idézés nyomán a szellem. Nekem ott marad papíron a válasz és bárki bármikor megnézheti akkor is ha én transzban kerülök a művelet során.
15/19 A kérdező kommentje:
Egy könyvbe volt belerakva egy kulcs, amire rá kellett rakni a mutatóujjam, és úgy forgott el az igen-nem felé. Gondoltam, ha több embernek bevált csak nekem is jól mondja a dolgokat..azt nem tudom, hogy ugyanazt a szellemet idéztük-e meg mindig.
2016. márc. 16. 22:36
16/19 homo ludensz válasza:
Az az igazán hasznos tevékenység ha valami előtanulmányok nyomán (pld. AMORC) elsajátítod hogy rácsatlakozz arra a sok régen élt tudós emberek szellemei által alkotott vonulatra,folyamra amely az ókortól napjainkig ívet alkot.
17/19 anonim válasza:
Ez elég kétes így. Csak a módszer ugyanaz, a szellem lehet teljesen random. Ne csodálkozz, hogy téves információt kapsz, ha azt se tudod pontosan, mit is csinálsz.
18/19 A kérdező kommentje:
Egy olyan emberrel csináltam aki nem most kezdte ezt..
2016. márc. 17. 16:51
19/19 anonim válasza:
Tehát egy olyan emberrel csináltad, aki már régóta profi szinten él mások átveréséből. Gratt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!