Mennyire tévedhet egy szellem?
Ezt hogy érted, ha nincs birtokában az információnak?
Először ingáztam, utána egy kulcsra erősített könyvvel kérdezgettem, az ingában azért nem bíztam, mert olvastam, hogy azt mi irányítjuk a tudatalattinkkal. Ezek szerint a könyvet is lehet így irányítani?
A szellemeket ugyanúgy kell kezelni, mint az embereket.
Mivel "emberi lelkek".
Egyébként a szellemek sem mindent tudóak.
Nem várhatsz el tőlük bármire pontos választ.
Viszont sokat tanulhatsz tőlük.
Egy szellemet ha sikerül "megidézni" akkor olyan szinten álló szellem fog a feltett kérdésre válaszolni amilyen szinten a kérdező jelenleg áll.
Nem árt őt is mint mindent leellenőrizni néhány olyan kérdéssel amire a helyes választ csak te és esetleg ő tudhatja. A kérdésnek is olyannak kell lennie ami téged személyesen érint és előre visz. Pld. a nyertes lottószámokat biztosan nem fogja megmondani mert az a karmába vágó lenne számodra.
Egy valaha élt nagytudásu biológust,matematikust vagy hasonló szellemét ha sikerülne is megidézned egy tudásbéli szakadék lenne közöttetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!