Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mennyire tévedhet egy szellem?

Mennyire tévedhet egy szellem?

Figyelt kérdés
Kérdeztem egy szellemet dolgokról, de eddig semmi nem vált be amit "mondott". Ennyi kérdésben tévedett volna? Azt mondták másoknak nem volt ilyen nagy arányú tévedés

2016. márc. 14. 14:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Ha a szellem nincs birtokában annak az információnak, amiről kérdezed, akkor nem lesz képes helyesen válaszolni. A szellemlét nem jár mindentudással. Ha kifogsz egy kevésbé jóindulatút, szándékosan is megtéveszthet.
2016. márc. 14. 14:33
 2/19 A kérdező kommentje:

Ezt hogy érted, ha nincs birtokában az információnak?

Először ingáztam, utána egy kulcsra erősített könyvvel kérdezgettem, az ingában azért nem bíztam, mert olvastam, hogy azt mi irányítjuk a tudatalattinkkal. Ezek szerint a könyvet is lehet így irányítani?

2016. márc. 14. 14:43
 3/19 anonim ***** válasza:
A szellem miért tudna mindent? Mi az a szellem?
2016. márc. 14. 14:47
 4/19 death42 ***** válasza:
34%
Ha előzőleg ember volt tévedhet, nem? Vagy hazudott volna neked? Másképp fogalmazva füllentés - viccesen fogalmazva: Szellentés.
2016. márc. 14. 15:36
 5/19 anonim ***** válasza:

A szellemeket ugyanúgy kell kezelni, mint az embereket.

Mivel "emberi lelkek".

Egyébként a szellemek sem mindent tudóak.

Nem várhatsz el tőlük bármire pontos választ.

Viszont sokat tanulhatsz tőlük.

2016. márc. 14. 18:07
 6/19 anonim ***** válasza:
Tévedhet és hazudhat is.
2016. márc. 15. 12:20
 7/19 homo ludensz ***** válasza:

Egy szellemet ha sikerül "megidézni" akkor olyan szinten álló szellem fog a feltett kérdésre válaszolni amilyen szinten a kérdező jelenleg áll.

Nem árt őt is mint mindent leellenőrizni néhány olyan kérdéssel amire a helyes választ csak te és esetleg ő tudhatja. A kérdésnek is olyannak kell lennie ami téged személyesen érint és előre visz. Pld. a nyertes lottószámokat biztosan nem fogja megmondani mert az a karmába vágó lenne számodra.

Egy valaha élt nagytudásu biológust,matematikust vagy hasonló szellemét ha sikerülne is megidézned egy tudásbéli szakadék lenne közöttetek.

2016. márc. 15. 19:52
 8/19 A kérdező kommentje:
Tettem fel neki olyan kérdéseket amiket csak ő tudhat , és mindre jól válaszolt. Személlyel kapcsolatosan kérdeztem tőle , de eddig semmi nem úgy történt,mint ahogy mondta :/
2016. márc. 15. 21:24
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen ismeri a személyt, és nagy eséllyel nincs befolyása az említett személy felett. Így információhoz sem juthat. Nem tudom, hogy rosszindulatból mondott helytelen információt, vagy azért, mert kényszerítetted a válaszadásra. Minden esetre érdemes azt is megkérdezni tőle, hogy tud e helyesen válaszolni a kérdésedre.
2016. márc. 15. 21:45
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, másnak eddig mindent úgy mondott ahogy lett. Kivételes eset vagyok :D
2016. márc. 16. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!