Ti hisztek a szellemekben/természet feletti lényekben, hasonlót tapasztaltatok már?
Nem sokkal ezelőtt történt velem/velünk ez az eset. Unokatestvéremet épp készültem hazavinni. Kiálltam a kocsival elindultunk, mikor indultunk benéztem az udvarba és egy pillanat erejéig, de tényleg csak egy pillanat volt egy göndör hajú fekete, arctalan alakot láttam a lépcsőnél. Olyan volt mint amikor hallod hogy jön valaki és kihajolsz megnézni, hogy ki az. Nem is gondoltam abban a pillanatban semmire. Csendben elindultunk, majd kb 5 másodperc múlva megszólalt az unokatesóm, hogy "te is láttad ezt?" Mondom mit? - Egy göndör hajú fejet/alakot?! - Na ezután úgy elfehéredett az arcunk mint a fene. Nagyon megijedtünk.
Nem nagyon hiszek a szellemekben, a halál utáni létezésben. Mamámmal beszéltünk erről pár hónapja. Ő meg van bizonyosodva a szellemek létezéséről. - Azt mondja most is, hogy ez egy jel volt hogy hinni kell...
Nem tudom mit gondoljak. Ha csak én láttam volna, azt meglehetne magyarázni, de így hogy mindketten?
Az unokatestvérem 15 évesen fél otthon még most is, ő soha nem látott még ilyet. Én is megijedtem, de már nem félek. 21 éves vagyok. Volt már olyan, hogy egyszer a semmitől (2012.12.07-én nagyon megmaradt bennem a dátum) Leborultak a szekrény tetejéről a karácsonyfa díszek.
Hasonló történt már veletek?
Történt már hasonló, sőt most is szoktak lerepülni tárgyak, általában mikor én tartózkodok a helyiségben, és egyedül vagyok.
Azt, hogy láttatok egy szellemet vagy lidércet (nem tudom biztosra mondani), az még nem ok arra, hogy féljetek.
Ha Istenben hisztek, akkor meg főképp nincs ok arra, hogy féljetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!