Van bármien természet feletti lény aki patkányra
hasonlít?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy olyan mint a vérfarkas vagy más alakváltó lény.. Számos alakváltó lényröl hallottam és érdekelne hogy szerepel e bármien mitológiában.. elöre is köszönöm
Hogyhogy "bármien"? Ezerféle! Olvass bele "bármien" mesekönyvbe (vagy kérd meg szüleidet, hogy olvassanak fel neked.)
2016. jan. 5. 12:31
2/13 anonim válasza:
Vérpatkányokról olvastam egy regényben, máshonnan nem tudok róluk hogy lenne valami eredet. Kitaláció csupán
2016. jan. 5. 13:13
3/13 A kérdező kommentje:
elsö válaszolo ..., azt nem mondhatod hogy nincs humor érzéked mert én szakattam ... második válaszolónak köszönöm esetleg megtudod mondani mien regényben olvastad??
2016. jan. 5. 13:20
4/13 anonim válasza:
Féllábú kömlődi patkányfiú,nézz utána...
2016. jan. 5. 13:54
5/13 anonim válasza:
Én a helyesírásodon szakadok.
2016. jan. 5. 14:06
6/13 anonim válasza:
Bármi-LY-en nincsen, csak egyfélét ismerek.
Ha jól tudom, Délkelet-Ázsia egyes részein hisznek a patkányember létezésében. Talán Indonéziában, de nem biztos.
2016. jan. 6. 00:01
7/13 anonim válasza:
Van.
A GhostRat-ok.
Azoknak az elhúnyt embereknek szellemei, akik vezekelni járnak vissza, mert aljas patkányként élték le emberi életüket.
Önszántukból ártani nem tudnak, csak ha hiszel bennük, vagy hasolónak látnak.
Tudod: "Similis simili gaudet!" ("Hasonló a hasonlónak örül!", nem pedig "Simlis a simlisnek örül!" a latin mondás jelentése!)
2016. jan. 6. 05:45
8/13 anonim válasza:
Braindead című film patkánymajmai.
Mik is ők? Amikor kalózok mentek a Délkelet-Ázsiai Koponya szigetre, a velük utazó patkányok is eljutottak a szigetre, és a helyi majmokat megerőszakolták. Állítólag később a bennszülött emberek még fekete mágiát is végeztek a patkánymajmokon, de nem tudni, mi célból és mi módon.
2016. jan. 6. 15:15
9/13 anonim válasza:
azt állítja nyúl feje van de a kép alapján szentem el menne patkánynak is :D :
A szádekusz, ha többet akarsz róla tudni, írj privátba. előzményben annyit hogy ez egy sárkány denevér kaktusz kukorica patkány. ritka és veszélyes. a többiért írj vagy fizess elő a VIK lapokra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!