Ki hisz a jóslásban?
Figyelt kérdés
Annak aki hisz írjon rám és egy webcímet megadok ahol tud kérni ingyen jóslásokat.2016. febr. 6. 17:01
1/8 anonim válasza:
meg ne rágjam helyetted és át ne nyomjam a szádba?
Potyára kéne, pénzért drága.
ha azt akarod hogy lehúzzanak fizessd meg az árát!
2/8 anonim válasza:
Én hiszek benne azóta amióta elmentem egy joshoz és csak rám nézett és egy olyan dolog mondott rólam amit egy idegen ember nem tudhatot
3/8 Vörös Lia válasza:
Én hiszek benne és tapasztaltam fantasztikus dolgokat.Nagyon sokat segített. Egerben Ágnes.
4/8 anonim válasza:
Én nem hiszek.
Ha valaki megmondja az ún."jövődet" akkor direkt úgy fogsz cselekedni ,mivel ez rögzült benned ,hogy úgy kell cselekedned.
6/8 Vörös Lia válasza:
Sziasztok Lia vagyok, és igen is nekem nagyon sok mindenben segít Ágnes Egerben. Utmutatást ad de valahogy ő másként jósol, min akihez eddig jártam.Kihangsúlyozz dolgokat, elmagyarázza mi miért történhet. Ez a leányzó az igazság az, hogy tud. Lia
7/8 anonim válasza:
Csaló mind.
Nem tudnak azok semmit, olyan általánosságokat mondanak, amiben megtalálod saját személyiségedet, meg tetteidet és ezért azt hiszed tényleg rólad beszél.
2x bemennék 1 év különbséggel totál mást jósolna.
8/8 anonim válasza:
Én nagyon hiszek benne, attól tarom függőnek az életem.
Még soha nem volam,demár nagyon szeetnék egyhez elmenni.
Mert volt egy Páhin akiről nagyon sok jót hallottam.
Rám írhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!