Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Létezik pasi, aki hisz a...

Létezik pasi, aki hisz a jóslásban?

Figyelt kérdés
Hirtelen három jóslásos kérdésbe is belefutottam, amit (feltehetően) csaj írt ki, így merült fel bennem a kérdés.

2013. máj. 15. 16:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Létezik, a hülyébbek közül.
2013. máj. 15. 16:09
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Én még nem találkoztam ilyennel, a fiúk sokkal racionálisabb gondolkodásúak és kevésbé hisznek a szemfényvesztésnek.
2013. máj. 15. 16:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Létezik, nemegy férfi betelefonálót is hallottam már a "jós TV-kben".
2013. máj. 15. 16:18
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Én férfi vagyok, és ismerem a jóslást. A baj, hogy a legtöbb ember nem tudja mi az, félreérti, és egészen nagy hülyeségeket képzel el róla, vagy vár tőle.
2013. máj. 15. 16:36
 5/13 anonim ***** válasza:
A jóslás tudtommal azt jelenti hogy Bözsike ránéz a tenyeredre/csirke csontokra/csillagokra/hangyabolyra vagy bármire és megmondja a jövőd eseményeit. Mégis mi mást lehetne várni még egy jóstól, hogy megjavítsa az elromlott mosógépet?
2013. máj. 15. 16:41
 6/13 Antimod ***** válasza:
27%

"Mégis mi mást lehetne várni még egy jóstól, hogy megjavítsa az elromlott mosógépet?"

Például azt, hogy tudja, ki vagy, milyen karmikus feladataid vannak, és erre a közeljövő milyen lehetőséget tartogat. Nem azt, hogy megmondja, mit eszel három hónap és hat nap múlva vacsorára.

2013. máj. 15. 16:45
 7/13 anonim ***** válasza:

Én hobbiszinten foglalkozom jóslással (bár a kártyavetés szó szerintem jobb, mivel a jövőt NEM LEHET előre látni). Ingyen, online és személyesen is, csak azért, hogy gyakorolhassak. Egyébként egész jó eredményeim vannak. :)

És szoktak férfiak is megkeresni, bár jóval kevesebben, olyan 75 - 25% a nők és a férfiak aránya.

2013. máj. 15. 17:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, az "UFO-k léteznek" csoport és a FIDESZ párt szavazói között biztos vannak... Túl sok dolgot szopnak be...
2013. máj. 15. 17:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Létezik persze.

Olyan aki jósol, hisz abban, hogy a sok hülyén meggazdagszik és milyen igaza is van.

2013. máj. 15. 19:09
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez tetszett!
2013. máj. 15. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!