Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Kinek mennyire jöttek be a...

Kinek mennyire jöttek be a jóslások? Megjósolták a halálomat.

Figyelt kérdés
Nem én mentem jósnőhöz,hanem az egyik rokonom. Végigkérdezte a családot,és amikor rólam kérdezett,a nő az én nevemnél egyértelműen a halálomat mondta. Azt is,hogy baleset fog ér,és már nem tudnak megmenteni. Ezt pár hónapon belül jelölte meg,nincs egy évem sem.
2015. dec. 17. 21:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11%
Ha menni kell, hát menni kell. És hagyd abba az önsajnálatot. Nincs semmi értelme.
2015. dec. 17. 22:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Most gondolj bele. Azt "jósolta", hogy pár hónapon belül balesetben meghalsz. Erre te bezárkózol mondjuk egy évre egy szobába. Ott nemigen ér baleset, hacsak nem lesz valami kataklizma szerű esemény. Nem halsz meg pár hónapon belül. Akkor miért nem azt jósolta, hogy be fogsz zárkózni és nem halsz meg? Nem látta előre? Akkor a halálodat hogyan láthatná?
2015. dec. 17. 23:28
 13/18 Fish1 ***** válasza:

Szerintem ezek csak lehetőségek, amik nem biztos, hogy be is következnek. Menj el egy másik jóshoz, szerintem mást fog mondani.

Na meg a rokonod csak így közölte, hogy helló, azt jósolták neked, hogy meghalsz? o.O

2015. dec. 18. 00:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem semennyire nem jött be semmi.
2015. dec. 18. 01:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen film, ami erről szól, a cime: A jóslat. Elég jelentős film, megvan a könyvtárban is, úgyhogy meg tudod szerezni.
2015. dec. 18. 01:10
 16/18 stewei99 válasza:
47%

Ne menj jóshoz. Csakis Isten tudja mikor halunk meg.

Inkább higyj Őbenne, mint egy olyan emberben, aki azt mond amit akar. Isten lelki támasz, ne rágódj ilyeneken,! Üdv!

2015. dec. 18. 16:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem te voltál a jósnőnél...

Szerintem menj el most te ugyanahhoz a jósnőhöz, úgy, hogy egyikük se tud róla és járj utána te magad ha ennyire érdekel.

De akármit is mond neked, mindig magadnak higyj, de azért próbáld ki te magad is.

2015. dec. 19. 20:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező? Élsz még?
2020. márc. 28. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!