Kinek mennyire jöttek be a jóslások? Megjósolták a halálomat.
...és te annyira rágódsz ezen, hogy nem figyelsz másra, aztán a villamos/autóbusz/úthenger elé gyalogolsz.
Ha ez történik, rokonod megnyugszik majd és hangoztatni fogja, milyen jó jós, "lám, én megmondtam"!
.
Ne várj itt (sem) választ olyanoktól, akiknek halálát megjósolták, és beteljesedett!
Ha reálisan átgondolnád, megnyugodnál. Nyilván nem lehet dolgokat "megjósolni". Van, amit meg lehet, persze, kikövetkeztethető dolgokat, de ilyet nem. :)
Józan ész kell csak ehhez.
Figyelj én két különböző jósnőnél os voltam egy hónapban, mindkettő szögesen mást jósolt a jövőmbe...
Ha igaz amit mond, akkor a Sors elfog érni. De addigis élvezd ki mindennapodat, mintha az utolsó lenne...bár szerintem nem kell komolyan venned őket...hogy megnyugodj talán elmehetnél egy másik "jóshoz".
Addigis figyelj, hogy ki mellé ülsz a volánnál -és nyugalom.
"Jó,de 30 évesen?"
Miért az nem elég? Miért húznád tovább kaszással a találkozót? Örülj, hogy eddig is éltél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!