Asztro show-ban többször megjósolták már nekem az igazat van itt valaki akinek is mondtak olyan dolgot ami az életben beteljesült?
Én például megjósolom, hamarosan nagyon álmos leszel. 2023-ban, december 24-én szenteste lesz.
A jóslásoknak az a természetrajza, hogy csak biztosra mennek. Nem jósolnak olyant, amihez valóban jövőbelátás kellene. A jósoknak ahhoz van különleges érzékük, hogy úgy tudnak fogalmazni, hogy elhidd neki, hogy ő természetfeletti képességekkel rendelkezik.
Bevonzod az életedbe, amit mond a jós.
Ha most azt mondom neked, hogy 1-2 hónapon belül megtalál az igaz szerelem, erre állítod rá az agyad és az első mosolygó hapsiról beugrik a tudatalattiból, hogy hééé hát ez nekem meg volt jósolva és állvalósággal a tudatodban bele mész egy olyan kapcsolatba ,amit lehet hogy észre sem veszel, ha nem beszélik beléd.
Ez a tipikus ,aki keres talál elven alapul!
Ha ráállítod az agyad pl arra ,hogy most szeretnék találni
egy ezrest a földön, akkor mindenhol ezt fogod keresni, még tudat alatt is és előbb utóbb megtalálod az ezrest valahol!
Ezért van az, hogy az erős céltudattal rendelkező emberek
érnek el sikereket az életben ,mert erre állítják rá az agyukat és minden apró jelet észlelnek, ellentétben a felszínen élő emberekkel.
Röviden:
Nincs olyan ,hogy jóslás, olyan van,hogy beléd beszélik a
dolgokat és bevonzod magadnak.
Pláne az asztro -show-ban.
Erről jut eszembe!!
Megkaptad már a telefonszámlát????
,,Asztro show-ban többször megjósolták már nekem az igazat,,
1 - sms-ből ?? Ezt hogy csináltad??
Egyet értek, ezt leginkább bevonzod.
Nekem van egy kolléganőm, ő kb. 3 hónapra lát előre, de azt nagyon durván...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!