Mostanaban mindeg negativum Jon ki a kerdesemre akarhanyszor
teszem fel?
Figyelt kérdés
Boldogtalan vagyok parkapcsolatilag...kartyat vetettem mostanaban es mindeg AZ jott ki h nem leszek igazan boldog a szerelemben kesobb sem...nagyon elkeserit a dolog ...szinte soha nem volt igazan szerencsem...valaki megnezne nekem ezt a kerdest kartyaval ski talan tapasztaltabb?en kipper karyaval csinaltam csak a legegyszerubbet...
Kérdezni lehet úgy is, hogy benne legyen a válasz.
Csak egy egyszerű kérdés Pl:
Van egy jó hely, ahová mennél?
Vs.
Nincs egy jó hely, ahová mennél?
A kérdéssel is lehet irányítani a választ.
2015. nov. 17. 06:31
4/11 anonim válasza:
Ahogy olvaslak, saját magadnak húzod be a negativumokat. Tedd rendbe a gondolataidat, energiáidat és az életed is rendeződni fog.
2015. nov. 17. 07:23
5/11 anonim válasza:
"Akárhányszor teszem fel", figyelj ez nem igy működik, ez nem egy játék amit annyiszor teszel fel, ahányszor akarsz amíg azt a választ fogja adni amit hallani szeretnél. Ha nem tetszik a jövőd, változtass most sz életeden és változni fog a jövőd is vele.
2015. nov. 17. 08:08
6/11 anonim válasza:
Az időutazó is úgy változtatja meg a jövőt, hogy más irányban tereli az életét. Viszont úgy gondolom, hogy egy pakli kártya nem tudja megjósol a sorsot, és senki sorsa nincs kőbe vésve. Egyébként szerintem ezt te is jól tudod.
2015. nov. 17. 08:59
7/11 anonim válasza:
Már ott vesztettél, amikor hiszel ilyen kártyás hülyeségekben!
2015. nov. 17. 09:11
8/11 A kérdező kommentje:
Nem,nem hiszek benne es nem vagyok egy Nagy kartyas...neha veszem elo csak ugy kedvtelesbol..de olyan furi h mindeg ugyanugy jott ki..AZ eletem Minden mad teren elegedett vagyok..de ez a dolog mindeg olyan ,,erdekesen,, alakult...
2015. nov. 17. 10:43
9/11 homo ludensz válasza:
Van Tarok vagy Tarott kártyám és nem igen használom. Ha valaki megkér előveszem az Atlantiszi kártyámat és kivetem neki a múltat a jelent és a jövőt. Viszont van egy alapvető hozzáállásom: a MÚLT az megtörtént azon töprengeni meddő dolog a JÖVŐ egy ígéret ami bekövethet de a MOST az a valóság. Viszont magamnak nem vetek kártyát és nem is ajánlom mert önkéntelenül is belekeverednek a vágyak stb.
2015. nov. 17. 12:16
10/11 anonim válasza:
Ez a negatívum addig igaz, amíg valamin nem változtatsz. Ha nem változtatsz, akkor igaz.
Lehet hogy elég lesz annyi is, hogy valami más dolgot is kell találnod ami van legalább olyan fontos számodra, mint hogy boldog legyél a párkapcsolatodban. Nem kell "nagy" dolgokra gondolnod, legyenek más dolgok ami boldoggá tesz, foglalkozz többet azzal és utána próbáld ki újra a kártya vetést a szerelemben ez a tanácsom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!