Te el szoktad hinni amit a topjoy kupakjában olvasol?
Figyelt kérdés
2015. aug. 1. 00:31
11/15 anonim válasza:
nem rég töltöttem le az appot és ha hiszitek ha nem minden napra igazat mondott...kezdjük annál a példánál hogy tök véletlenül vettem egy sorsjegyet, rámsózták stb...nem érdekes, de mondom na akkor lekaparom, kisfiam segitett holott nem akartam hogy ö kaparjon hátha nyerek ami tök nonszensz lenne mert soha nem szoktam, és hogy le ne kaparja a nyerő szimbolumokat mert akkor nem tudom meg mizu :) erre mit kapar nekem a kis lelkem??? 10 ezer ft-ot :D ugy megörültem neki :) jol meg is ölelgettem hogy ezt ö nyerte magának, ki is váltottam persze volt nálam apró vettem még egyet és nem nyert...kupak utána kinyit: a szerencse forgandó :O:O:O tök véletlen kupak mi? :):):) jo...gondolom nem jós kupak :) de tök bejött az napra...ma oviban iszonyat sirt a kisfiam pedig az első 2 nap nem volt nehéz ment simán pedig most kezdtük 1-én...kupak: valakinek te jelented a világot...mondanom sem kell hogy én is elsirtam magam :( na akkor ennyit a véletlen üzenetekről
12/15 anonim válasza:
Nálunk az osztályunkban van egy befőttesüveg, amiben topjoj kupakok vannak, lehet belőle húzni. Egyik osztálytársam elment a suliból, megkértük, hogy előtte húzzon egy kupakot. Az volt benne, hogy "szabad vagy". :D
13/15 anonim válasza:
az én egyik kupakom azt mondta: ágy >3 (a kacsacsőr fordítva)
Ezt mire véljem? :D
14/15 anonim válasza:
Én is letöltöttem az appot és nekem majdnem mindig bejött:)pl: ma az volt,hogy érik egy nagy talàlkozàa,és ugye ma van valentin nap.Pont szomorkodtam a baràtnőmnek,hogy túl magànyos vagyok és kéne egy pasiaztán jött a topjoy kupak:).De volt még nagyon sok ami így bejött.
15/15 anonim válasza:
Nekem napi kupak appom van ami általában igazat ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!