Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Joslas? Leget e benne hinni...

Joslas? Leget e benne hinni vagy nem. Azt melkeirnam hogy nagyon sok mindentvtudottvaz eletemrol anelkul hogy mondjak valamit.!?

Figyelt kérdés
Mi a velemenyetek a joslasrol? Egy ciggany aszony zaccbol azt josolta hogy a ferjem megcslt! Nem tudom h higgyek neki vagy ne..?

2014. okt. 6. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen jósnak nem lehet hinni! A cigányasszony megkérdezte a szomszédokat, ezért tudott sokat!
2014. okt. 6. 10:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Orulok , hogy irtal. A szomszedasszonyomat nem kerdezhette hiszen egy masik orszagban josoltattam. Szoval selytelme sem lehetbsemmiril. Eppen ezert wrdekes neken a dolig. Hiszek is bennebes nembis... jobban hinnek ha nem lenne roma..
2014. okt. 6. 10:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Es bocs a helytelen szetszortv irasomertv. Telon netelekb es emiatt:)
2014. okt. 6. 10:54
 4/7 Ozmium42 ***** válasza:
100%
Ja, a telefonon biztos közel van egymáshoz a j és ly, könnyű félregépelni.
2014. okt. 6. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm példáján tanultam, azt josolta neki egy kártyajos h. 3 éven belül meghal a felesége a lányával, idegileg összeomlott az ürge, pszichiátriai intézetbe került eltelt 5 év senkinek semmib baja nem volt. Azélőtt sem jósoltattam ezután sem fogok.

Meg ott a Facebook egyébb internetes oldalak onnan bárki megmond bárkiről bármit. Behivsz a jósnőnek ott a tel számod máris utánanézhet.

Amugy sem lenne semmi haszna tudni a jövőt.Azt josolja hogy meghalok feladok mindent akkor mi az értelme.

Azt josolja hogy gazdag leszek akkor ellustulok és ugyis gazdag leszek alapon...

Lehet hogy megcsal de lehet hogy nem 50 % esély van rá.

helyedben merlegelnek hogy mennyire jol jövünk ki

szeretem-e vagy nem mmint a páromat

megbizok benne annyira hogy XY dolgokat elkövetne stb

2014. okt. 6. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:

A jós a te beszédedből szűrte le a dolgokat. Ismeri kb. hogy a magadfajta hogy néz ki, milyen gondjai vannak, hogy él, mi vár rá. Azt mondta, amit hallani akartál - és persze a fele nem is fog beválni, de arra nem emlékszel majd, csak ami bevált, arra.

Egy olyan jós, akinek akár egy szót mondani kell (neved, születési dátum, stb) - az kókler!

Egy igazi jós mindezt magától tudná!

2014. okt. 6. 13:33
 7/7 anonim válasza:
Adtál neki pénzt, ugye kérdező? Mert akkor ennyi, erre hajtott, megszerezte, kész vége.
2014. okt. 15. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!