Joslas? Leget e benne hinni vagy nem. Azt melkeirnam hogy nagyon sok mindentvtudottvaz eletemrol anelkul hogy mondjak valamit.!?
Egyik ismerősöm példáján tanultam, azt josolta neki egy kártyajos h. 3 éven belül meghal a felesége a lányával, idegileg összeomlott az ürge, pszichiátriai intézetbe került eltelt 5 év senkinek semmib baja nem volt. Azélőtt sem jósoltattam ezután sem fogok.
Meg ott a Facebook egyébb internetes oldalak onnan bárki megmond bárkiről bármit. Behivsz a jósnőnek ott a tel számod máris utánanézhet.
Amugy sem lenne semmi haszna tudni a jövőt.Azt josolja hogy meghalok feladok mindent akkor mi az értelme.
Azt josolja hogy gazdag leszek akkor ellustulok és ugyis gazdag leszek alapon...
Lehet hogy megcsal de lehet hogy nem 50 % esély van rá.
helyedben merlegelnek hogy mennyire jol jövünk ki
szeretem-e vagy nem mmint a páromat
megbizok benne annyira hogy XY dolgokat elkövetne stb
A jós a te beszédedből szűrte le a dolgokat. Ismeri kb. hogy a magadfajta hogy néz ki, milyen gondjai vannak, hogy él, mi vár rá. Azt mondta, amit hallani akartál - és persze a fele nem is fog beválni, de arra nem emlékszel majd, csak ami bevált, arra.
Egy olyan jós, akinek akár egy szót mondani kell (neved, születési dátum, stb) - az kókler!
Egy igazi jós mindezt magától tudná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!