Hisztek a jósokban? Szerintetek igazat mondanak?
Egyszer sem jósoltattam még, de kéretlenül jósoltak nekem.
Ezek szerint 26 éve halott vagyok, rákban meghal a gyermekem és nagyon sok pénzt fogok nyerni lottón.
Ehhez képest még szuszogok, gyermekem nem született, s már az is nagy öröm, ha ki tudom fizetni a számláimat.
Szerinted el kellene mennem egy jóshoz?
Csak azokban, akik a barátaim, tehát kettőben, plusz magamban. Bár én már lassan egy éve nem jósoltam (előtte viszont 6 éven át). Egyet el tudok mondani, a jóseszközök, főleg a kártya nagyon nagy tudást igényelnek, egy-egy leosztás többféle variációt is takarhat. Pl. egy gyermekre utaló lap a környezetétől és a jós értelmezésétől függően jelenthet saját gyereket, ismerősök közt valakinél gyermekáldást, belső gyermeki ént, egy bizonyos dologhoz való gyerekes hozzáállást, valami új dolog kezdetét, stb. Sokkal árnyaltabb az egész, mint amilyennek tűnik. A jó jós onnan ismerszik meg, hogy tudja értelmezni a különböző lapkombinációkat, és cserébe nem kér el csillagászati összegeket.
23/L
http://www.youtube.com/watch?v=UnUAfrKVb3E
Ebből meg tudod állapítani a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!