Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Lehet hinni a horoszkopnak?...

Lehet hinni a horoszkopnak? Azt irta hogy ma kellemetlensegek fognak erni. Vizonto vagyok

Figyelt kérdés

2014. nov. 24. 05:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egy módon el tudod kerülni a mára jósolt kellemetlenségeket:

- megveszel MINDEN újságot, amiben napi hókuszpók van;

- megkeresed és megtartod azt, amelyik jót igér;

- a többit elhajítod, árát veszteségként elkönyveled;

- holnap és ezentúl minden nap ezt teszed!

2014. nov. 24. 06:32
 2/11 anonim ***** válasza:

"- megveszel MINDEN újságot, amiben napi hókuszpók van; "

Ha ezt megteszi akkor holnap reggel a WC-n biztosan kellemetlenségek fogják érni :)

2014. nov. 24. 09:50
 3/11 anonim ***** válasza:
bocsi félreolvastam, úgy értettem "megeszel minden újságot" XD reggel van még, sry
2014. nov. 24. 09:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet mondani, hogy bejön, avagy nem jön be a horoszkóp, de közhelyes ba**mágokat írnak, kb. olyan szinten, hogy a mai nap biztosan étkezni fogsz. Nem kell hinni nekik, de ha bejön, akkor nem kell csodálkozni, minden nap érhet téged kellemes, illetve negatív hatású esemény. Ez az egyszerű történet van megfogalmazva "szakszerűen".
2014. nov. 24. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is Vízöntő vagyok és eddig csupa kellemes dolog történt velem a mai nap folyamán, úgyhogy nyugi! :)
2014. nov. 24. 13:54
 6/11 Gabba8303 válasza:

Nemrég ment a tévében egy nagyon klassz műsor. A feladat: vettek pár embert 5-6 embert azt hiszem, És írtak (tudtuk nélkül" egy jellemzést általános állításokkal olyanokkal amik a horoszkópokban is szerepelnek.persze mindenkinek azt mondták hogy ez komoly dolog és csak is róluk csak nekik szól a jellemzés. Majd külön külön felolvasták minden résztvevőnek akiknek osztályozni kellett hány százalékban igaz rájuk a jellemzésben foglaltak.

Nos egy ember kivételével az összes szinte a legmagasabb osztályzattal illette miszerint nagyon is jellemző rájuk :) Ezek idegolvasási technikák...stb abszolult elsajátítható dolgok számtalan könyvet találsz, ahhoz hogy te is látszólag hihetetlen horoszkópokat írhass :)

2014. nov. 25. 11:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A napi horoszkóp = napi hülyeség
2014. nov. 25. 15:01
 8/11 Ling-ce ***** válasza:
Ne hagyd, hogy a horoszkóp határozza meg a napi alaphangulatodat!
2014. nov. 29. 17:03
 9/11 Basshunter5000 válasza:

Nem. Felejtsd el!

Istenben kell hinni nem ebben a hülyeségben.

2014. nov. 29. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Már az sem világos, hogy minek olvasod, ha magad sem tudod, hogy mit higgyél róla?!

Mondjuk az istenes hozzászólás mindent visz. Részemről inkább a Nagy Spagetti Szörny. Köszi! :D

2014. dec. 1. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!