Mikor voltál jósnőnél, bejött valami abból amit mondott?
Figyelt kérdés
kérem csak olyan írjon,aki már volt.
trollkodás nem érdekel.
2015. jan. 15. 18:26
1/5 anonim válasza:
voltam már kettőnél. mindegyik csak elszedte a pénzemet, és amit megmondtak előre 2012-re és 2014-re semmi sem jött be belőle.
2/5 anonim válasza:
Nekem mindegyik ingyen jósolt. Kettő volt aki figyelemre méltó dolgokat mondott, de ők is csak nagy vonalakban tudtak jövendölni. Konkrétumokat nem tudtak mondani, vagy amit mondtak az nagyon nem jött be.
3/5 anonim válasza:
Lányok én burokba születtem
és most megmondom a korotok 34 41
5/5 anonim válasza:
Még gimis koromban voltam és a barátnőim rávettek,hogy kérdezzem meg,milyen életre számíthatok. Azt mondta lesz egy szerető férjem,két szőke és egy barna kislányom. Bevállt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!