Aki volt már Telek Angéla jósnőnél, mennyire jött be, amiket mondott?
Figyelt kérdés
Kérek ne írjatok olyanokat, h minden jós csaló, meg h ez hülyeség, stb, mert ez nem érdekel. A kérdésem konkrétan az, hogy aki járt már Telek Angélánál, annak mi a véleménye, tapasztalata róla. Köszönöm.2011. júl. 19. 17:09
1/3 anonim válasza:
Bocsáss meg, de felesleges volt kiemelni a kérdést, hiszen elől van.
Egyébként még nem jártam nála. Hol dolgozik?
2/3 anonim válasza:
Kérésed elutasítva kérdező! :D a jósnők, a pénzedből élnek, de ha nem fogod fel, akkor hagyd hogy becsapjanak
3/3 anonim válasza:
Szia, most olvastam a kérdést. Én nem voltam nála,láttam egy youtube videó beszélgetést vele. Ha voltál nála, légyszi írd meg, hogy bejött-e. Én biztos vagyok benne, hogy nem kokhler. Biztos vannak olyanok is. Amúgy meg aki teljesen materialista, az nem hisz semmi hasonlóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!