Zsirember kérdése:
A jósnőnél miért kell időpontot kérni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 21:16
1/9 anonim válasza:
Ez tényleg jó kérdés.:D De én azt szoktam kérdezni: miért nem nyert még jósnő lottót?:D
2/9 anonim válasza:
Igen,ezen én is elgondolkodtam már.Hisz azért jósnő,mert állítólag lát a jövöbe.és elméletileg,tudnia kell,hogy mikor megyek.
3/9 anonim válasza:
Biztosan csak el akarja kerülni hogy egyszerre ketten menjenek.
4/9 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 21:26
Már váram az ilyen hül*e válaszokat...:D Yeah:D
5/9 A kérdező kommentje:
Bejelentkezés nélkül beállítanék,csak azt mondaná:-Már vártalak.
2010. aug. 28. 21:29
6/9 A kérdező kommentje:
21.26.
Neked van igazad.Már azt hittem kamu az egész!
2010. aug. 28. 21:32
7/9 anonim válasza:
Mert túl fárasztó a folyamatos jövőbelátás, a bejelentkezéssel fáradtságot takarít meg.Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a telefon-szolgáltatóval is szerződése van, és jutalékot kap.
8/9 anonim válasza:
Mert így kapósabb. Ezzel azt vizionálja, hogy csak úgy tolonganak nála, tehát jobb bejelentkezni. Közben ki tudja, hogy milyen görcsösen várja a bejelentkezőt. Nem olcsó mulatság egy jóslás.
9/9 Diana8 válasza:
Azért, hogy ne akkor menj, amikor 5753-an várnak a sorukra. :) Ő lehet, hogy jós, de te nem vagy az, tehát muszáj felhívnod, hogy mikorra mehetsz, ha nem szeretnél egész nap a váróban ücsörögni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!