Van itt olyan valaki aki járt jósnőnél, Szentlőrincen, tényleg olyan jó, mint ahogy mondják, elküldené nekem valaki az elérhetőségét?
Szia!
Szerintem ne keress fel egy jóst sem. Azzal csak átkot hozol az életedre! A Biblia szerint minden kuruzsló és varázsló nem fog büntetlenül maradni!
Jó tanács! Jósnő helyett inkább keresd az Urat, ő benne bízhatsz, nem hazudik, hisz nem ember!
Szia!
Tudom nagyon rég írtad ezt a bejegyzést, annyit mondhatok hogy nagyon jó! Teljesen megdöbbentem a képességén. Mindenképpen ajánlom. Az olx-en hirdeti magát, ott megtalálod a telefonszámát.
Hát szóval eljutottunk mi is a boszihoz;)
Tobbesszamban,egy élmény volt.
Nem nagyon, sőt alig hittem benne,elég fura a helyiség, ahol a jóslás zajlott.
Régi 'ragadós' kártya pokhálós fal, feszuletek, Szűzanya, különböző tárgyak látványa .
De ami ennél is hihetetlenebb, nem szólsz semmit,választasz 9 lapot, es szó hang nélkül, elmondja ki vagy.
Mi történt eddig az életedbe, es mi fog.
Sajnos, vagy nem sajnos.
Minden bejött eddig, pedig sose gondoltam volna, es valahogy úgy voltam vele. Az életed egy személy irányíthatja, azóta hiszem, hogy van sors.
Persze johetunk azzal, ez csak véletlen, meg bekepzeltuk.
A nő tud,nem hókuszpókusz..
Számomra megdöbbentő volt,ez az egész.
Biztos hogy felkeresem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!