Aki ismer olyan jóst, akivel ha jósoltatok egy évre előre, és mondjuk a 10 % felett nem jön be amit jósolt, vissza adja a pénzt? (Mert, csak akkor hiszem, hogy biztos csak a dolgába! ) Adja meg az elérhetőségét!
Olyan jós nincs aki garanciát vállal, mert a dolgok történését mindig a te döntésed változtatja. Ők azt tudják megmondani, hogy ha így folytatod akkor mi várható.
Egyébként meg olyan jóst keress akihez nem kell bejelentkezni! Mert ha jós, akkor úgyis tudja, hogy megyek, nem? :)
Ez a lényeg:
"a dolgok történését mindig a te döntésed változtatja"
De ez érthető nem? Ha nem, sajnálom.
Ilyen erővel azt is mondhatnád neki, hogy láthatta volna előre, hogy vissza kell majd adnia a pénzt. Ha nem látta, akkor nem jól jósolt, vagyis nem érdemel pénzt.
De mondok valamit:
Régebben, amikor én beiratkoztam agykontrollra, az volt a "szokás" illetve az ajánlat, hogy ha nem vagyok elégedett, visszaadják a pénzt. Nem kérte vissza senki.
és mivel bizonyítod h nem jött be amit mondott?
Mert ugye nekem bizonyíték kell nem ígéret :D
old spice
Egyébként onnan tudod, h nem kamu: h mondod neki nézzen rá a múltadra is és meséljen.
h igazat mond akkor a jövő is valószínű igaz.
De nem 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!